Kortal - Granaatrood mat

SKU: P11040038.2
€ 199,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Beschrijving
Beoordelingen

POC Kortal - Granaatrood mat

Beschrijving

De Kortal biedt geavanceerde bescherming en uitstekende ventilatie voor veeleisende trail en enduro rijders. De helm is ontworpen voor maximale bescherming en sluit naadloos aan op de Ora bril. Het is zo ontworpen dat de band van de goggle de ventilatiekanalen niet blokkeert en het koelt enduro rijders comfortabel tijdens de beklimming tussen race etappes. De afneembare en verstelbare helmpiek kan omhoog worden geschoven, zodat een bril of zonnebril eronder kan worden opgeborgen. Bovendien zijn de ventilatiegaten aan de achterkant zo gevormd dat een zonnebril er veilig in kan worden bevestigd. De MTB-helm voldoet ook aan de Nederlandse NTA 8776 norm voor elektrische fietshelmen, die momenteel de enige geldige norm is voor elektrische fietsen.

  • Goggle mount Goggle-compatible ventilation Patented breakaway helmet peak E-bike compatible
  • EPS liner Een lichtgewicht EPS liner biedt optimale bescherming
  • E-bike compatibel De Kortal helm is ontworpen voor gebruik met e-bikes en is gecertificeerd volgens de Nederlandse norm voor elektrische fietshelmen NTA 8776.
  • 360° verstelsysteem Eenvoudig 360° verstelsysteem voor een veilige en comfortabele pasvorm.
  • Ononderbroken ventilatie Het ontwerp zorgt ervoor dat de band van de bril geen ventilatieopeningen bedekt.
  • Gepatenteerd Breakaway helmschild Het gepatenteerde Breakaway helmschild breekt weg bij een val om de nek te beschermen en het risico op letsel te verminderen.
  • Goggle holder Zonnebrillen kunnen gemakkelijk en veilig worden opgeborgen in de ventilatieopeningen aan de achterkant van de helm.
  • Goggle compatible De helm kan gemakkelijk gedragen worden met de POC Ora goggles, die onder de helmtop passen als ze niet gebruikt worden.
  • Geavanceerde bescherming Uitgebreide zones aan de slapen en achterkant van het hoofd bieden extra bescherming in gebieden met een hoog risico.

Eigenschappen

EigendomWaarde
Leeftijdsgroep Volwassenen
Geslacht Unisex
Kleur Rood
Season All-Season

Kortal - Granaatrood mat

SKU: P11040038.2
€ 199,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Persoonlijke aanbeveling

Beoordelingen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.