Beenstukken

Warme benen zijn het allerbelangrijkste voor een geslaagde fietstraining! Met beenwarmers ondersteunt u uw spieren tijdens de warming-up, zorgt u voor een aangenaam klimaat tijdens fietstochten en voorkomt u blessures tijdens de afkoelfase!

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Beenwarmers - de perfecte koudestoppers

In het voorjaar, de zomer en de herfst trekt de zon veel fietsers naar het plan en vaak is korte fietskleding de eerste keuze als de zon naar buiten lacht. Maar één zwaluw maakt nog geen zomer, het uitzicht door het raam kan heel bedrieglijk zijn!
 

Op een lekke band na misschien, is niets vervelender dan te ontdekken dat je de verkeerde sportkleding hebt gekozen als je eenmaal op weg bent! Het enige wat je echt kunt doen is je omdraaien! Tenzij je slim bent geweest en nu een paar beenwarmers uit je tas kunt halen en over je kippenvel kunt doen! In dit geval kan de grote en zware fietskleding veilig thuis blijven, en als de temperaturen dalen, kun je gewoon je beenwarmers en armwarmers tevoorschijn halen.

Mouwen en beenwarmers - bescherming tegen de kou onderweg

Legwarmers en armwarmers zijn de perfecte bescherming tegen de kou en maken indruk door hun zeer veelzijdige inzetbaarheid. Het gebruik van ademende en zachte materialen zorgt voor een zeer hoog comfortniveau, zelfs onder fietsbroeken. Siliconenstrips of stoprubbers die aan de binnenkant van de been- en armwarmers zijn aangebracht, verhinderen op doeltreffende wijze dat deze wegglijden. Beenwarmers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, zodat u het warmteniveau kunt kiezen dat bij uw behoeften past. Zoals alle sportkleding zijn ze meestal ademend, verkrijgbaar in vele maten en beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Als u tijdens de wintertraining geen lange broek wilt dragen, zijn beenwarmers een uitstekend alternatief als verwarmend ondergoed!

Voor kniepijn of ter voorkoming daarvan zijn kniewarmers eigenlijk hetzelfde als beenwarmers, maar dan alleen voor de knie. Kniewarmers beschermen de knie specifiek tegen de wind en dus tegen afkoeling. Dankzij hun minimale ruimtebeslag en geringe gewicht mogen arm- en beenwarmers op geen enkele langere fietstocht ontbreken. Ze zijn gemakkelijk op te bergen in uw jerseyzak en wegen meestal maar een paar gram. Been- en armwarmers zijn er in een groot aantal kleuren en vormen, en er zijn natuurlijk verschillen in de gebruikte materialen.
We hebben een breed scala aan modellen beschikbaar in onze online winkel, zodat we specifiek op uw behoeften kunnen inspelen.