Geen resultaten gevonden voor de filter!

Drinkflessen voor op de fiets - Waar u op moet letten bij de aanschaf

De klassieker onder de fietsaccessoires is de bidon. Iedereen die ooit op een motor heeft gezeten, bezit een fles en wil niet graag zonder. Drinkflessen zijn een essentieel onderdeel van de fietsuitrusting. Als je tijdens het fietsen niet genoeg drinkt, breng je je gezondheid in gevaar en kun je op de lange termijn niet je volledige potentieel op de fiets benutten.

Wij bieden u een grote selectie van verschillende drankflessen in onze winkel. Sommige flessen hebben een innovatief bevestigingssysteem. Fabric, bijvoorbeeld, biedt een strapless systeem voor uw waterflessen. De stoffen drinkfles wordt met twee polyurethaan pennen aan het frame bevestigd. Twee verzonken inkepingen bevestigen de fles aan het frame. Met een gewicht van slechts 3 g is dit systeem het lichtste op de markt. Het merk Monkey Link biedt een ander innovatief systeem aan. Door middel van een krachtige sluiting en een hoogwaardige magneetsluiting wordt de drinkfles op een bijzonder eenvoudige en ruimtebesparende manier op het frame gehouden.

Naast het innovatieve bevestigingssysteem bieden wij u in de Bike-Mailorder Shop nog vele andere bidons in verschillende maten en uitvoeringen aan.