Ondergoed

Unterwäsche trägst du direkt auf der Haut, daher muss sie sich besonders gut anfühlen. Hautfreundliche, elastische und atmungsaktive Fasern sind hier schon die halbe Miete. Aber erst eine gute Passform, die sich für die Fahrhaltung auf dem Fahrrad eignet, macht die unterste Bekleidungsschicht so richtig gemütlich. Hier findest du wärmende Fahrrad-Unterwäsche für den Winter und kühlende Schichten für die Übergangszeit.

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wielrenondergoed - De belangrijke functie van de eerste laag kleding

Voor een effectieve training en gezond fietsen is functioneel fietsondergoed van essentieel belang. De onderste laag van de kleding in de vorm van korte onderbroek en een onderhemd met korte mouwen moet aan zeer hoge eisen voldoen. De afvoer van transpiratievocht is van cruciaal belang voor een hoog niveau van welzijn en vormt de basis voor andere belangrijke functies. Het ondergoed moet het lichaam warm houden bij koel weer en koel in de zomer. Dit wordt bereikt door ademende en sneldrogende materialen te gebruiken. Aangenaam zachte stoffen en platte naden garanderen een zeer hoog comfort. Bij zomerse temperaturen verhogen verstandig geplaatste inzetstukken van gaas het verkoelende effect.

Eerste klas functie hoeft niet uit te sluiten dat het er goed uitziet!

In onze winkel vindt u een groot assortiment functioneel fietsondergoed voor alle seizoenen. Hier kunt u ook kiezen uit een selectie van onderhemden met lange mouwen  voor koudere dagen. De anatomische pasvorm van het hoogwaardige ondergoed garandeert u een zeer grote bewegingsvrijheid in alle rijsituaties. Speciale fietsbroeken hebben eersteklas zitkussentjes die u maximaal rijcomfort beloven, zelfs op lange tochten. 

Het bij ons verkrijgbare ondergoed overtuigt niet alleen door zijn functie en kwaliteit, maar ook door zijn uiterlijk. Natuurlijk hebben we ook ondergoed speciaal voor vrouwen en mannen.