Brillen

Good cycling eyewear is more than just a pair of sunglasses! During the warmer months, of course you need biking sunglasses that protect you from glare, UV-light and bugs. If you want to continue biking during off-season, cycling glasses will keep rain and mud out of your sight, at the same time they can provide a clear view on foggy days. Find out more about bike glasses!

Zonnebrillen https://bike-mailorder.imgbo.lt/media/image/0c/58/03/SONNENBRILLE_mini.jpg Zonnebrillen

Zonnebrillen

Fietsbrillen https://bike-mailorder.imgbo.lt/media/image/a9/af/0e/fahrradbrille_mini.jpg Fietsbrillen

Fietsbrillen

Bril https://bike-mailorder.imgbo.lt/media/image/83/87/98/goggles_mini.jpg Bril

Bril

Lenzen & onderdelen
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Fietsbril voor een volledig zicht

Het is echt eng wat er allemaal om je oren vliegt als je aan het fietsen bent! Het kan letterlijk snel in je oog komen! Stof, vuil en insecten zijn niet alleen onaangenaam in het oog, maar kunnen ook ernstige oogletsels veroorzaken. Ongecontroleerde rijmanoeuvres en de daaruit voortvloeiende valpartijen als gevolg van vreemde voorwerpen in het oog zijn eveneens niet uitgesloten. Ook mensen met een allergie hebben last van pollen.

De bescherming van de ogen tegen vreemde voorwerpen is echter slechts een van de vele voordelen van het dragen van een fietsbril. De fietsbrillen uit onze shop minimaliseren niet alleen de blootstelling aan UV-straling, maar staan ook garant voor een perfecte pasvorm, een optimale pasvorm en een flinke portie stijl!

De juiste fietsbril voor u.