Geen resultaten gevonden voor de filter!

Versnellingspook op de fiets - onmisbaar voor nauwkeurig schakelen!

Fietsversnellingen voor elk fietstype

Nauwkeurig schakelen is gegarandeerd met de onderdelen uit onze winkel. U vindt hier alles wat u nodig hebt om de versnellingen in één keer goed te krijgen! Bekende fabrikanten zoals Shimano of SRAM bieden een uitgebreid assortiment schakelcomponenten van hoge kwaliteit voor mountainbikes. Dankzij de grote verscheidenheid vindt u voor elke motor de juiste versnellingspook. Wij bieden ook accessoires en onderdelen voor een breed scala aan fietsversnellingen. Speciaal gecoate schakelkabels maken het schakelen nog preciezer en soepeler. Als de derailleurpoelies versleten zijn, heeft u geen nieuwe nodig maar alleen derailleurpoelies uit onze winkel. Dit bespaart u geld en uw fiets is in een mum van tijd weer klaar voor gebruik!

De versnellingspook - Het geeft het commando!

Schoon schakelen is het resultaat van een harmonieus samenspel tussen de verschillende schakelcomponenten van de fietsaandrijving. De versnellingspook is het commandocentrum waarmee u de juiste versnelling kiest voor de betreffende rijsituatie.Elke bediening van de fietshendel moet betrouwbaar een versnelling tot stand brengen op de cassette. Alleen door de exacte beweging van de ketting bereikt u de hoogste rij-efficiëntie en bent u snel en energiezuinig onderweg. Het maakt niet uit of je op een 27 "All Mountain-Fully of downhiller zit, je moet kunnen vertrouwen op de fietsversnellingen in alle terreinen en rijsituaties! 

Soepele schakelhendels - Voor moeiteloos schakelen

Degelijke versnellingshendels voor fietsen kenmerken zich niet alleen door snel schakelen tussen derailleur en de kettingbladen maar ook door een eenvoudige bediening. Om vermoeidheidsvrij te kunnen fietsen, moet een ergonomische toegang worden gegarandeerd, evenals een gemakkelijke verplaatsing. Om er zeker van te zijn dat u de beste kwaliteit krijgt, hebben wij een breed assortiment producten van de versnellingsspecialisten Shimano en SRAM. Het grote aantal verschillende versnellingspookvarianten laat niets te wensen over. U kunt schakelhendels voor links en rechts vinden, maar ook complete sets.

Kies tussen twist shifters, STI rem/schakelhendels en Rapidfire of Trigger shifters. Sommige versnellingshendels hebben een versnellingsindicator voor visuele controle. Dit betekent dat u altijd kunt zien welke versnelling is ingeschakeld! In onze online winkel bieden wij u een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige shifters voor verschillende soorten fietsen.