Elektrische mountainbikes

De grindweg lonkt! Het spoor windt je op. Je wilt de zwaartekracht tarten in het fietspark. Maar pfoe, de helling... Zelfs een bio-mountainbike verruimt je horizon enorm, je kunt er off-road mee rijden op een manier die met geen enkele andere fiets te berijden zou zijn. Een e-bike mountainbike verlegt de grens nog verder. Waar uw conditie ophoudt, kunt u meer afstand afleggen, meer meters in de hoogte, maar met beduidend minder zweet.

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Dit is hoe offroad werkt! Koop een E-MTB!

Mountainbikes zijn lange tijd gespaard gebleven van de e-bike rage. Dat kleine beetje koppel - gaap! Batterijen die maar half de heuvel op konden? Saai. Maar toen kwamen er plotseling aandrijvingen op de markt die ook op mountainbikes rockten. De off-road motoren met veel vermogen en grote accucapaciteiten zijn nu overal te zien en blijven qua prestaties niet meer mijlenver achter bij de plannen van hun berijders. Het feit dat motoren en accu's nu praktisch onzichtbaar zijn geworden, heeft sportieve fietsen met motor een extra impuls gegeven. En nu is het tijd om jezelf een extra duwtje in de rug te geven tijdens je mountainbike-avonturen!

Fietsen met motoren zijn een realiteit geworden.

De kortere weg:

Dit is een e-bike mountainbike - Dingen om te weten over MTB's met motoren

Met "E" of zonder "E", wat een mountainbike kan en wanneer het de moeite waard is er een te kopen, hangt tegenwoordig niet echt meer af van de vraag of de fiets al dan niet met aandrijving wordt geleverd. Veel van de koopinformatie die u vindt voor onze mountainbikes zonder aandrijving, hardtails en fullys is ook van toepassing op de E-versies. Het toepassingsgebied, de voordelen en de uitrusting zijn zeer vergelijkbaar. Ze verschillen slechts in één opzicht - het moeiteloze rijplezier is heel duidelijk "e-bike only".

E-Hardtails en E-Bike Fulls

Mountainbikes zijn er in twee grote subtypes, namelijk als hardtails en als fullys

Een hardtail is all-terrain en kan op bijna elke ondergrond worden bereden. Hij heeft een stevig frame, royale banden en een geveerde voorvork, dus hij rolt over harde, zachte, losse, rotsachtige of gewortelde ondergrond en is erg leuk om op te rijden. Door de stijve achterdriehoek loopt hij efficiënt, maar hij is minder "springerig" dan een fully. Als het er echt ruig aan toe gaat, is een Fully duidelijk de betere kandidaat, hij kan zelfs het meest technische terrein aan, dankzij een extra demper in het frame. Dan zijn er natuurlijk nog de speciale MTB-edities zoals enduro's, race-fullys, trail bikes of de veelzijdige AllMountains. 

.

Het belangrijkste verschil tussen een hardtail en een fully is de offroad-capaciteiten en ook de geschiktheid voor dagelijks gebruik. Een framedemper absorbeert niet alleen schokken, hij stuitert ook altijd mee als je trapt. Dus is een absoluut onbevreesde natuur, maar ongeschikt voor lange afstanden. Een hardtail rijdt veel efficiënter, hij kan ook voor dagelijkse ritten worden gebruikt, maar het terrein moet niet zo veeleisend zijn.

>

Als u hier meer over wilt weten, moet u zeker eens naar onze MTB-rubriek surfen, waar u veel informatie vindt. Hier richten we ons vooral op de kenmerken van de e-bike versies.

> Hier leest u alles over mountainbikes, hardtails en fullys.

Omdat een e-bike mountainbike uiteindelijk een e-bike is zoals elke andere, kunt u veel aanvullende informatie vinden in onze e-bike koopgids. Hier hebben we alles wat de moeite waard is voor u verzameld, u kunt meer te weten komen over de accu's en motoren, de wettelijke eisen of de algemene voordelen die een e-bike u kan bieden.

> Hier vindt u e-bikes en alle belangrijke informatie

.

Goede aandrijvingen voor een e-bike mountainbike

.

Een e-bike is geen lichtgewicht; zelfs een Fully zonder motor voegt zo'n 14 tot 17 kilo aan gewicht toe. Als de motor en de accu ook nog aan het frame zijn bevestigd, wegen de meeste fietsen ruim boven de 20 kg, dus het aandrijfsysteem heeft heel wat te doen. E-mountainbikes zijn daarom uitgerust met de zwaarste aandrijvingen op de markt! 

 

 • Elektrische motoren voor mountainbikes

Het motorvermogen van een e-bike is bij wet beperkt tot 250 watt en een maximumsnelheid van 25 km/u. De meeste MTB's zijn geen uitzondering op deze regel. Alleen S-pedelecs mogen meer, zij ondersteunen tot 45W en 45km/h. Als u op eigen kracht sneller rijdt, wordt de aandrijving ontkoppeld en blijft u uw e-bike op eigen kracht voortbewegen. In tegenstelling tot oudere versies bieden moderne motoren geen onaangename weerstand na ontkoppeling.

De veel spannendere parameter op de MTB is het koppel, en daar serveren ze het graag op! Het koppel kwantificeert de rotatiekracht waarmee de motor ondersteunt. Hoe hoger het getal in Nm, hoe meer steun er merkbaar is. Normaal gesproken heeft een e-mountainbike een aandrijving van rond de 80 Nm en meer, maar de bovengrens ligt momenteel op maar liefst 120 Nm. Dit betekent dat de fiets gemakkelijk steile beklimmingen aankan. Ter vergelijking: een eenvoudige e-bike voor in de stad krijgt op het fietspad slechts 40 Nm maximumkoppel!

Een e-bike motor weegt ongeveer 3 tot 4 kilo; mountainbikes zijn meestal uitgerust met middenmotoren.

 • Mountainbike batterijen

Het merendeel van alle e-bike mountainbikes heeft tegenwoordig een batterij geïntegreerd in het frame. Vooral in het terrein is vallen nooit helemaal uit te sluiten, dus het kan geen kwaad als de accu een extra beschermlaag heeft via het frame. Door de onzichtbare batterij zien de fietsen er natuurlijk ook veel aantrekkelijker uit. Afhankelijk van de geïnstalleerde batterij krijgt u tussen 500 en 750 Wh aan vermogen. Een batterij weegt ongeveer 2,5 tot 3,5 kilo, het precieze bereik hangt af van verschillende factoren zoals het gewicht van de fiets en de berijder, het terrein of de leeftijd van de batterij. Rugwind of hellingen verkorten of vergroten ook het bereik. Er zijn meestal verschillende accu-opties; meer watt-uren betekent langer rijplezier, maar ook meer gewicht, hogere aanschafkosten en langere oplaadtijden.

 • Het display biedt volledige controle

U bedient de aandrijving van uw e-bike via een display. Er zijn hier twee verschillende filosofieën: U kunt kiezen voor een netwerkcockpit. Hier is er een houder voor uw smartphone, en alle bediening gebeurt via de mobiele telefoon met een BlueTooth-verbinding. Andere e-bikes hebben een display. Op MTB's is hij vaak vrij klein, zodat hij je zicht niet belemmert en je niet afleidt op de weg. Om te voorkomen dat hij bij een val breekt, kan hij onder een hoek tussen stuur en stuurpen worden gemonteerd, zodat hij goed beschermd is. Om de steun te verstellen, is er meestal ook een regelaar binnen het bereik van uw linkerduim.

 • gevoelige sensoren

Elke e-bike heeft ze, de kleine sensoren die registreren en berekenen hoeveel ondersteuning je op dat moment nodig hebt. Op MTB's zijn de sensoren bijzonder belangrijk, want als je intuïtief in een fractie van een seconde reageert om technisch uitdagende passages te bedwingen, mag je e-bike geen roet in het eten gooien en moet je gewoon blijven rijden!  

 • Slimme software voor e-bikes

Slimme software is onmisbaar, vooral op mountainbikes. Je moet je immers concentreren op de piste voor je en niet aan je schermpje prutsen. Daarom worden mountainbike aandrijvingen steeds intelligenter; er zijn al versies beschikbaar die het actief veranderen van het ondersteuningsniveau overbodig maken. De aandrijving analyseert het terrein en de bewegingen van de rijder en past zich automatisch aan.

.

 • Wat is de beste motor voor een e-bike mountainbike?

Drie fabrikanten in het bijzonder leveren u e-power voor onderweg, allereerst de bekende Duitse elektronicagigant Bosch, de fietsgigant Shimano en ook het Japanse bedrijf Yamaha. De grote opkomst van e-bikes heeft er echter voor gezorgd dat veel nieuwe fabrikanten aandrijvingen voor e-bikes ontwikkelen of dat de fietsfabrikanten zelf een motorsysteem op de markt brengen dat perfect bij hun e-bikes past. Het is moeilijk te zeggen welke het beste bij uw e-bike past. Een mountainbike heeft veel kracht nodig, dus moet u ervoor zorgen dat hij een voldoende "grote" motor heeft. Groot betekent hier dat het vermogen, d.w.z. het koppel, voldoende is om uw off-road ritten te ondersteunen. Als u de voorkeur geeft aan een fabrikant met veel ervaring, moet u een van de "grote drie" voor u laten werken.

> Als u meer van spannende innovatie houdt, kunt u aan de slag met de ondersteuning van een nieuw type aandrijving.

De onderdelen van een e-bike mountainbike

.

Versnellingen, remmen, stuur en vario-stuur - de uitrusting van een e-MTB lijkt erg op die van de bio-fietsen. Er zijn natuurlijk speciale e-bike onderdelen die de hoge snelheden kunnen weerstaan of die met de aandrijflijn overweg kunnen, maar de functie is zeer vergelijkbaar. 

Bij een E-MTB koop je bijtschijven, meestal wordt er een 1x12 of 1x11 derailleur gemonteerd, ook afbuigbare zadelpennen behoren in de meeste gevallen tot de uitrusting. 

De schokdempers maken de fiets geschikt voor off-road, afhankelijk van hoeveel veerweg de verende voorvork en de frameschokdempers hebben, kan de fiets 100 tot 200 mm op hobbels afgeven. De blokkering blokkeert de schokken. 

E-bike mountainbikes voor dames en heren

.

Fietsen die zijn onderverdeeld in vrouwenfiets en herenfiets worden steeds zeldzamer. Vooral bij sportieve fietsen, zoals mountainbikes, zijn er steeds meer uniseks modellen die even geschikt zijn voor mannen als voor vrouwen. Fietsen worden in vele maten gebouwd en er zijn veel verschillende framevormen, zodat er geen onderscheid hoeft te worden gemaakt naar geslacht. De exacte afmetingen van het frame vindt u in de specificaties van de fietsen, zodat u zich een goed idee kunt vormen van de pasvorm.

Is een e-bike mountainbike de juiste fiets voor u?

"Dat heeft niets meer met sport te maken", een veelgehoord vooroordeel als het over e-bikes gaat! Een e-mountainbike kan echter wel degelijk worden beschouwd als een sportuitrusting. Elke e-bike heeft verschillende ondersteuningsniveaus die je met meer of minder kracht ondersteunen. Dus je hoeft niet altijd op vol motorvermogen te rijden. Als je op een lager niveau rijdt, kun je je goed in het zweet werken. Trouwens, je batterij zal langer meegaan. Dus als u graag in de natuur traint, maar ook af en toe zonder veel moeite leuke tochten wilt maken, is een eBike de juiste fiets voor u. Als u niet over geasfalteerde wegen rijdt en onderweg hellingen en dalingen tegenkomt, is een e-bike mountainbike een goede keuze.

Wanneer u onderweg bent, hecht u dan waarde aan rijcomfort, een comfortabele en sportieve zithouding, en wilt u niet elke kleine steen direct voelen? Dan zul je een mountainbike met goede demping waarderen. De zithouding is vrij sportief en comfortabel, het brede MTB-stuur geeft je goede controle over je fiets. Een goed uitgebalanceerde mountainbike e-bike geeft je een veilige, zelfverzekerde rijervaring.

Als je graag zippy rijdt, is de grote motorisering precies goed genoeg voor jou. 

De eigenschappen van een e-bike mountainbike in een oogopslag:

 • aanpasbaar voor off-road gebruik
 • geschikt voor bergen
 • veelzijdig
 • sportief om te rijden, goede aandrijving
 • comfortabel, zo royaal gedempt
 • Sportieve, comfortabele zithouding
 • vertrouwde rijervaring
 • Opleiding of pleziertocht, beide zijn mogelijk
 • grote motoren, lange rijtijden

Hoe rijdt een e-bike mountainbike?

Op dit punt moeten we 1 en 1 samenvoegen, want het gaat hier niet alleen om de rijeigenschappen van de e-bike, maar ook om de bijzondere mogelijkheden van een MTB. 

Net als elke andere e-bike, rijdt een e-mountainbike absoluut moeiteloos - als je jezelf de volledige motorondersteuning gunt. Bij een lager ondersteuningsniveau moet u meer zelf doen, maar uw batterij gaat langer mee. Moeilijke stukken en steile beklimmingen zijn geen probleem dankzij de ondersteuning.

De sensoren van de aandrijving meten uw trapbeweging, zodat de boordcomputer de ondersteuning die u van de motor krijgt, nauwkeurig kan doseren. Je kunt de fiets net zo gevoelig door het fietspark sturen als je met een gemotoriseerde MTB zou doen. Sommige aandrijvingen hebben zelfs hun eigen klimsensor die beklimmingen detecteert voordat u ze bereikt en proactief de ondersteuning aanpast.

Een mountainbike maakt je onafhankelijk van verharde wegen.De verende voorvork en framedemper compenseren niet alleen oneffenheden en maken hobbelige ritten veel comfortabeler, ze zorgen ook voor een goed grondcontact waar een andere fiets hulpeloos zou stuiteren. De brede banden met hun grote noppen kleven ook stevig aan de grond. Het rijdt niet alleen veel soepeler in het terrein, het maakt uw rit ook veiliger omdat de motor niet zijdelings uitwijkt of wegglijdt en u de controle verliest. De in het midden geplaatste motoren geven de fiets een laag, centraal zwaartepunt, wat zorgt voor eenstevige, veilige rit die lijkt op een hermotoriseerde fiets. 

.

Terwijl een hardtail ook geschikt is als vervoermiddel voor dagelijks gebruik, is een fully meer een sport- en funmachine. Over het algemeen is het rendement van een MTB, vooral een fully, nogal mager, maar de motor op de e-bike compenseert dit natuurlijk royaal.

De grote motoren zijn ook geschikt als vervoermiddel voor dagelijks gebruik.

De grote motoren duwen je wel gedoseerd maar krachtig vooruit. Het hoge motorvermogen is echter echt nodig, want E-MTB's zijn geen lichtgewichten - met een volwaardige fiets moet je rekening houden met een gewicht van net geen 23 tot 27 kilo, hardtails zijn iets lichter. 

Een overzicht van de rijeigenschappen van een e-mountainbike:

 • comfortabel gedempt
 • Vlot tot sportief
 • veilig, dankzij goede grip
 • grippy banden
 • krachtige motoren
 • fijn afgestemde ondersteuning
 • Hardtails zijn ook geschikt als alledaagse fietsen

De voordelen van een e-bike mountainbike

Een e-bike mountainbike komt overal waar je met een bio-MTB kunt komen. Het rijdt gewoon met aanzienlijk minder moeite

<nbsp;< p="">.

Er zijn veel redenen waarom een e-bike een goede keuze is! Niemand wordt er jonger op, het is absoluut geen schande om op een gegeven moment over te stappen op een e-bike! Na een pauze van een blessure, bijvoorbeeld, is het gebrek aan conditie zeer frustrerend. Hier zorgt een e-bike voor een motiverende boost die je helpt voort te bouwen op oude successen. Ook als u lange tijd niet aan sport hebt gedaan, of gewoonweg niet genoeg tijd hebt om de conditie op peil te houden die u voor lange fietstochten nodig hebt, biedt een e-bike u gerichte ondersteuning. U hoeft niet langer te vrezen voor fietstochten in een groep; de motor zorgt ervoor dat u bij kunt blijven.

Niet in de laatste plaats traint een dag in het fietspark of op de trail je evenwicht en reactievermogen, of je nu met of zonder motor rijdt! 

Dankzij de goede tractie van de mountainbike kan de fiets betrouwbaar en veilig vooruit rollen, volledig onafhankelijk van de ondergrond. Om de trillingen op de weg goed op te vangen, is een MTB altijd optimaal bewerkt en voorzien van duurzame onderdelen. 

Mountainbikes geven je de best mogelijke tractie.

Mountainbikes hebben veel verschillende functies en mogelijkheden. Terwijl een downhiller het best geschikt is voor afdalingen, kan een enduro met zijn royale chassis overal uit de voeten, zelfs in de bergen. Een racefiets is snel, een trailfiets biedt goed comfort in heuvelachtig terrein. Wat je ook van plan bent, er is een mountainbike voor.

De voordelen van een gemotoriseerde mountainbike op een rijtje:

 • Veel verschillende soorten fietsen voor veel verschillende toepassingen
 • robuust vakmanschap
 • veilige rijervaring
 • Training of ontspannen uitstapjes - beide zijn mogelijk

Hoeveel kost een e-bike mountainbike?

In onze prijsindeling moeten we hier elk in twee categorieën onderverdelen. Een Fully wordt geleverd met een extra schokdemper, die meestal niet gratis verkrijgbaar is. Bovendien is de constructie van het frame veel gecompliceerder wanneer enkele verbindingen moeten worden aangebracht. Dat is waarom hardtails altijd goedkoper zijn dan fullys. De prijzen variëren natuurlijk, maar hier kunt u een ruwe gids vinden.

De kosten van e-bike hardtails:

De instapklasse van e-bike hardtails begint bij zo'n 2300 euro tot 3200 euro.Er zijn ook goedkopere e-bikes op de markt, maar dat zijn vaak 24-inch fietsen, dus jeugdfietsen of oudere modellen met een externe accu. Vanaf 2300 euro kun je een eenvoudige maar redelijke e-MTB krijgen. Hier zijn de motoren en accu's meestal kleiner, zodat de aandrijvingen die speciaal voor mountainbikes zijn ontwikkeld, nog niet zijn ingebouwd. Je krijgt ook de eenvoudigere schakelgroepen van Shimano of SRAM. Deze fietsen zijn geschikt voor occasionele ritten, korte dagelijkse ritten of gemakkelijk terrein.

In het middensegment van de hardtailcategorie van 3200 tot 4200 euro worden de fietsen niet alleen krachtiger en duurzamer, maar wordt ook het terrein dat je ermee kunt berijden veelzijdiger. Je krijgt betere schakelgroepen en schijfremmen, de motoren zijn geoptimaliseerd voor MTB-gebruik en de grotere accu's beloven een lange rijtijd. Afhankelijk van het model, is er genoeg ruimte voor comfortabele +banden.

Vanaf 4200 euro kunt u een absolute top hardtail bezitten. De fietsen scoren met uitstekend vakmanschap, ze zijn duurzaam en weerstaan zelfs de ruigste off-road tochten niet. De frames zijn niet alleen verfijnd qua geometrie, ze zijn ook torsiestijf en efficiënt. Er zijn meestal intern gerouteerde kabels die een onberispelijke look bieden. Niet alleen de gevoeligheid van de aandrijving, maar ook de off-road prestaties zijn met sprongen vooruit gegaan.

De kosten van e-bike fullys:

Voor fullys begint de instapklasse bij iets minder dan 3000 euro. Hij loopt op tot ongeveer 3800 euro. Deze fietsen kunnen licht terrein aan, zelfs een tamelijk vlakke fietsenstalling moet mogelijk zijn.

De fietsen kunnen licht terrein aan, zelfs een tamelijk vlakke fietsenstalling moet mogelijk zijn.

De fietsen kunnen licht terrein aan, zelfs een tamelijk vlakke fietsenstalling moet mogelijk zijn.

Fietsen van 3800 tot 5000 euro vertegenwoordigen de E-Fully middenklasse. Vakmanschap en onderdelen zijn hier beter en duurzamer, functionaliteit, duurzaamheid en bedienbaarheid nemen aanzienlijk toe. Het terrein is misschien nog wat leuker voor deze fietsen, maar je moet ze nog steeds niet overbelasten. 

Voor e-volumes varieert de bovenklasse van 5000 euro tot vijf cijfers.

De kosten voor een e-bike mountainbike in een oogopslag:

 • De instapklasse voor e-bike hardtails begint bij ongeveer 2300 euro en loopt op tot 3200 euro. Voor fullys begint de instapklasse bij iets minder dan 3000 euro. Het varieert tot ongeveer 3800 euro.
 • De hardtail middenklasse varieert van 3200 tot 4200 euro. Fietsen van 3800 tot 5000 euro vertegenwoordigen de e-volle middenklasse.
 • Vanaf 4500 euro kun je je een absolute top hardtail eigen maken. Voor e-volumes varieert de bovenklasse van 5000 euro tot vijf cijfers.

Waar moet je op letten als je een e-mountainbike koopt?

E-bike mountainbikes zijn niet goedkoop, dus is het des te belangrijker dat je geen fout maakt bij de keuze van je aankoop. Hier zijn een paar belangrijke vragen die u zullen helpen de juiste fiets te vinden.

 • Waar wilt u gaan rijden, hoe ziet het terrein eruit?

Hier wordt de vraag beslist: Fully of Hardtail? Een hardtail is het meest geschikt voor gemakkelijk terrein en paden, en is ook geschikt voor dagelijks gebruik. Als je op zoek bent naar een adrenalinekick off-road, dan is een fully jouw motor!

Beiden worden veelzijdiger naarmate de prijs stijgt, omdat de vork en de vering beter worden.

 • Welke motor heeft u nodig?

Als u met uw mountainbike over lange-afstandspaden rijdt, kan een kleinere motor voldoende zijn. Je hoeft ook geen grote motor te kopen in het vlakke land. Voor "echt" MTB-terrein is een specifieke mountainbikeaandrijving beslist de beste optie.

 

 

 • Welke batterij hebt u nodig?

 

Korte afstanden en kleine beklimmingen vragen niet al te veel vermogen, dus een kleinere, lichtere batterij volstaat. Voor lange off-road tochten heb je meer batterijcapaciteit nodig.

 • Hoe vindt u de juiste montuurmaat?

Er zijn veel verschillende framematen voor e-bikes. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, er is een fiets waarop u comfortabel en veilig kunt rijden. Hier in de online winkel hebben we de fietsen ook in veel verschillende framematen, met onze Frame Size Advisor kunt u snel en gemakkelijk de juiste maat voor u vinden.

 

 • Welke wielmaat heeft u nodig`

Mountainbikes hebben meestal 27,5 inch wielen of 29 inch banden. Over het algemeen zijn de kleinere wielen speelser om te rijden, ze versnellen gemakkelijker. Ze zijn echter minder snel als ze eenmaal op snelheid zijn. Grote wielen rijden soepel en snel. Mountainbikewielen zijn altijd dik en hebben veel ruwe nokken. Dit betekent dat zij zich in vrijwel elke ondergrond vastbijten en voldoende grip bieden, zelfs op een natte of losse ondergrond. Op sommige MTB's kun je ook +banden monteren. In dit geval zijn de banden bijna even breed als op een fatbike, wat zeer comfortabel is op losse grond, grind of zand.

 • Kan je op een e-bike gemakkelijk onderdelen vervangen?

Uw fiets en u - off-road is het vooral belangrijk dat u een perfecte eenheid vormt. Dat is de reden waarom bike tuning vooral gebruikelijk is bij mountainbikes. En vooral een e-mountainbike bestaat uit veel verschillende onderdelen, na een uitgebreide testfase is het heel normaal dat je het een of het ander wilt of moet veranderen. Maar is dat makkelijk op een e-bike? Natuurlijk zijn er onderdelen die snel vervangen kunnen worden; zo kan een ander zadel in een handomdraai gemonteerd worden. Maar zelfs het stuur kan lastig zijn, omdat ook het bedieningselement voor de elektrische aandrijving en het display zouden moeten worden verplaatst. Veel onderdelen van de huidige fietsen zijn ook e-bike-specifiek; ze zijn speciaal gebouwd voor het hogere gewicht en de hoge snelheden die alleen met een e-bike kunnen worden gehaald. Het gaat dan om remmen, wielen, banden en vorkjes.

Koop een e-bike mountainbike van de beste fabrikant

.

We hebben u hierboven al kennis laten maken met de fabrikanten van de aandrijvingen, en het is geen geheim dat SRAM en Shimano ook de beste complete groepen bouwen. Maar welke fabrikanten bouwen goede fietsen? Dat is eigenlijk heel simpel: Onze! Hier bij BMO kunt u alleen fietsen bestellen van bekende en bewezen fabrikanten. Om u een goede kwaliteit te kunnen leveren, kunt u bij ons terecht voor e-bikes van Orbea, Trek, Cannondale, Haibike, Giant of Liv. 

Fietsen van Liv.

Een E-MTB zou cool zijn, maar wil je ook een gravelbike? Hier in de online winkel van Bike Mailorder zijn alle fietsen verkrijgbaar en met onze koopgidsen kunt u snel en gemakkelijk uitvinden wat ze allemaal kunnen en welke fiets bij u past! Gravel fietsen, Stadsfietsen en stadsfietsen, Touring bikes, Dirt bikes, Race bikes en gewone E-bikes, elk heeft zijn voor-en nadelen, maar dankzij onze vele aanbiedingen vindt u vast en zeker uw nieuwe favoriete fiets! En we helpen je een coole kinderfiets voor je kleintje te kopen. Lees onze koopgidsen en je weet met welke fiets je tevreden zult zijn!