Bombtrack

Bombtrack merkwinkel

Staal als materiaal voor frames wordt tegenwoordig als enigszins stoffig beschouwd. Maar Bombtrack bewijst elke dag dat aluminium en koolstof niet altijd en noodzakelijk de beste keuze zijn. In 2011 begon de kleine fietsensmederij Bombtrack uit Keulen de fietswereld te inspireren met fantastische fietsen op een onverwoestbare stalen basis. Het idee: ze wilden fietsen bouwen die niet alleen worden gebruikt voor de weg naar de bakker of als mode-accessoire, maar eerlijke stalen fietsen voor eerlijke fietsers.

Bombtrack Hoogtepunten

De drie oprichters ontmoetten elkaar bij hun huidige moederbedrijf wethepeople BMX. Ze deelden een grote passie: fietsen. Ze hadden zelf jaren ervaring opgedaan op BMX, MTB en racefietsen en de tijd was rijp, nu wilden ze hun passie voor tweewielers en hun filosofie met anderen delen. Lang voordat "duurzaamheid" in ieders mond lag, wilden ze fietsen maken die bovenal tijdloze inhoud boden. Geen snel verkrijgbare wegwerpartikelen. Geen gezichtsloze massa geproduceerde goederen. Geen grote toeters en bellen, maar aandacht voor detail.

Klasse in plaats van massa - Bombtracks stalen fietsen voor fijnproevers

De eerste baby was de BMX Dash. De bazen zelf stopten hun jarenlange BMX-ervaring in de ontwikkeling, en het onmiskenbare, strakke uiterlijk is tot op de dag van vandaag bekend bij kenners. Daarna volgden een baanfiets en een klassieke fixie. De stalen frames uit Keulen werden enthousiast onthaald in de fietswereld, en de fanclub groeide en groeide met elk model. In de loop der tijd breidde het assortiment fietsen van Bombtrack zich snel uit. Met de Hook-serie en de Audax omvat het gamma nu ook sportieve gravel- en reisfietsen. De Arise is een typische stadsfiets, waarvan het ontwerp en de functionaliteit de onmiskenbare signatuur dragen van het Keulse bedrijf. Met name "Beyond" is een uitzonderlijke vertegenwoordiger van zijn soort. De stalen MTB met starre voorvork onderscheidt zich van de grote massa hardtails en herinnert aan het oorspronkelijke karakter van het mountainbiken, waar individualiteit en pioniersgeest belangrijker waren dan massa-geschiktheid.

Aanvankelijk werden alleen stalen frames geproduceerd, maar tegenwoordig hebben sommige fietsen ook frames van aluminium of carbon, en er zijn zelfs fietsen van edel titanium verkrijgbaar. Het eenvoudige uiterlijk is echter gebleven. Naast duurzaamheid scoort staal altijd met zijn lichte zelfdemping, zodat de fietsen zelfs zonder uitgebreide vering voldoende rijcomfort bieden.

Maak deel uit van de Bombtrack-familie

Ondanks het groeiende aantal en de talrijke modellen is de in Keulen gevestigde onderneming altijd trouw gebleven aan zichzelf. Een fiets moet een fiets zijn, geen modeaccessoire, geen hightech stuk dat uit de toon valt, geen metgezel voor een avondje uit. Zij zijn het ook eens over de oriëntatie van het bedrijf. Ook al wordt het assortiment steeds breder, Bombtrack moet een authentieke en sympathieke fabrikant van fietsen zijn. De liefde voor tweewielers en hoogwaardige fietsen met handgeplukte en duurzame uitrusting staan voorop. De profs en atleten op de lijst van sponsors van Bombtrack zijn dus niet het "Bombtrack Race Team", maar de "Bombtrack Family".

In onze Bombtrack merkenshop vindt u alle fietsen van de fabrikant. Van de Arise tot de Hook of Beyond, u vindt de verschillende fietsen voor uw persoonlijke smaak. Bombtrack sturen zijn ook verkrijgbaar in onze winkel. Verschillende valbeugels en het chique Moustache-stuur zijn ook in onze winkel verkrijgbaar, net als stuurpennen.

Droomfiets of fietsdromen?

Als je op een Bombtrack rijdt, laat je hem niet graag alleen in het fietsenrek. Maar als het voor fietsen "We moeten buiten blijven!" is, is er een schrale troost in de vorm van fietskleding die u de klok rond kan vergezellen. Klassieke fietspetten en hoodies zijn een goede herinnering aan je favoriete fiets wanneer je in een vergadering of in de metro zit. Een Bombtrack t-shirt kan je zelfs vergezellen naar bed, zodat je zeker bent van zoete fietsdromen!

Alle producten van Bombtrack

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!