Geen resultaten gevonden voor de filter!

De zadelpenklem - betrouwbare bevestiging van de zitbuis

Soeverein fietsen begint met de zadelklem! Alleen met de betrouwbare bevestiging van de Sattelstütze en dus van de B Fahrradsattel is een optimale fietsbeheersing gegarandeerd. Een verdraaid zadel of een naar beneden glijdende zadelbuis zijn niet alleen gevaarlijk, maar veroorzaken ook de grootste onzekerheid bij het rijden. De zadelklemmen in onze online shop passen betrouwbaar en bieden een optimale bevestiging van de zitbuis. De meeste stoelklemmen in onze winkel zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Voor fans van lichtgewicht constructies hebben we carbon zadelklemmen die een sensationele 10 gram wegen wanneer ze zijn uitgerust met een titanium bout!

Zadel klemmen - met snelsluiting of schroef

De klemming van de zitbuis kan via een schroef of via een snelsluiting. Het wijzigen van de zadelhoogte is bijzonder handig met de quick-release. De handige en eenvoudige bediening maakt een ongecompliceerde aanpassing van de zitbuis op elk moment mogelijk. Bij fietsen met Vario zadelpen of waarbij de zadelhoogte niet wordt gewijzigd, is klemming door middel van een bout vaak voldoende. 

Het is natuurlijk belangrijk dat de zadelklem altijd perfect op de zitbuis past. Voor een optimale pasvorm vindt u in onze winkel een ruime keuze aan verschillende binnendiameters van 27,2 tot 30,8 millimeter. Met de vele kleuren die worden aangeboden, kunt u uw fiets ook optisch opwaarderen.