Protector broeken

Wie graag off-road gaat, is meestal niet preuts. Hoe spectaculairder de sprong, hoe avontuurlijker de val, hoe beter. Protector broek beschermt je achterwerk tegen lelijke verwondingen! Wij hebben een grote selectie van gewatteerde beschermende broeken in onze winkel, kies er gewoon een!

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Protectorbroek - bescherming voor stuitbeen, heupen en dijen

 

In de zoektocht naar de perfecte baan en de ideale run op de piste gaat bij het fietsen helaas niet altijd alles zoals gepland. Een val in ruw terrein, van grote hoogte of met hoge snelheid heeft vaak nare gevolgen. Met een protectorbroek kunt u echter vaak pijnlijke verwondingen aan het stuitbeen, de dijen en de heupen voorkomen of op zijn minst tot een minimum beperken. De schok- en stootabsorberende beschermers van de gevoerde fietsbroeken beperken de botsenergie tot een minimum en kunnen u zo beschermen tegen ernstige verwondingen. In onze winkel bieden wij u een zeer ruime keuze aan verschillende veiligheidsbroeken en andere beschermers. Van onopvallend fietsondergoed en protectorbroeken tot protectorbroeken met geïntegreerde kniebeschermers, wij laten niets te wensen over en u kunt zich volledig concentreren op het fietsen en hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw veiligheid.

 

Beschermers voor je mountainbike-avonturen

Beschermers zijn van essentieel belang voor twee groepen motorrijders in het bijzonder: mountainbikers en jeugdige motorrijders. Hoe meer je je wilt uitleven op je MTB, hoe meer beschermers je moet dragen. Uw ritten hoeven niet per se in de vrije natuur plaats te vinden, waar rotsen, wortels en takken u te grazen nemen, zelfs in het beschaafde bikepark liggen valpartijen op de loer. Daarom hebben downhillers, freeriders en enduro-rijders de juiste broek met een dikke beschermlaag, terwijl dunnere zachte pads meestal volstaan voor XC of flow trails. Zelfs in het betonnen skatepark moeten BMX'ers en crossmotoren een beschermende broek dragen, want of je nu met je staartbeen op beton of op steen stuit, het effect is hetzelfde - au!

Om ervoor te zorgen dat je je kinderen mee kunt nemen op je ritten, hebben we een hele reeks kinderfietskleding in de winkel, zelfs beschermers voor kinderen zijn inbegrepen. 

 

Comfortabel beschermd

Voor een onopvallende maar effectieve bescherming is de protectorbroek geschikt om onder een standaard fietsbroek en fietsbroek te dragen. Of je nu op je downhill-fiets door het fietspark scheurt of op je enduro de bossen verovert, het is belangrijk dat je op elk avontuur goed beschermd bent. Maar dat betekent niet dat je moet inleveren op comfort. Zoals bij alle beenbeschermers en beenwarmers zorgen ademende materialen voor een zeer hoog comfortniveau. Verstandig geplaatste inzetstukken van gaas zorgen voor een nog betere ventilatie. Het geïntegreerde hoogwaardige zitkussen en de zeer goede pasvorm van de broek bieden u ook op lange tochten maximaal comfort en beperken u op geen enkele manier. 

Om ervoor te zorgen dat de protectorbroek perfect past, kunt u alle gebruikelijke maten van XS tot XXL in onze winkel krijgen. Natuurlijk hebben we ook kleinere maten beschikbaar voor vrouwen. Wij bieden ook de bijpassende top voor de ideale bescherming voor de vele protector broeken. Met helm, nekbrace en beschermingsjack is uw beschermende fietsoutfit compleet.