Geen resultaten gevonden voor de filter!

Fietsbevestigingen - van bidonhouders en bagagedragers tot spatborden

Een fiets heeft meestal veel praktische hulpstukken nodig. Vaak gaat het daarbij om de nodige veiligheids-, beschermings- of transportmogelijkheden. U kunt uw fiets snel en gemakkelijk upgraden met kleine of grote gadgets.

Een fietser kan niet zonder bidonhouder. Drinken is vooral belangrijk bij langere tochten met een mountainbike, racefiets of stadsfiets. U heeft een bidonhouder nodig voor praktische opslag.

Een ander belangrijk hulpstuk is de bidonhouder.

Een andere belangrijke bevestiging zijn spatborden. De tijden van het burgerlijke beeld van de nuttige platen zijn voorbij. Veel merken produceren stijlvolle en praktische spatborden voor stadsfietsen en mountainbikes. Bijna geen enkele enduro rijder rijdt zonder het zogenaamde spatbord. Op modderige afdalingen zorgt hij voor helder zicht, want er komen geen vervelende modderspetters op je goggle terecht die je hinderen bij uitdagende afdalingen. 

Een ander groot probleem is de veiligheid op de fiets. Bij een verkeersgeschikte fiets hoort niet alleen goede verlichting, maar ook een bel. In deze categorie vindt u bijvoorbeeld stijlvolle bellen voor fietsen van het merk Knog.