Rugzakken

Arbeitsunterlagen, Regenkleidung, der Ersatzschlauch oder eine prall gefüllte Wasserblase – jeder hat ganz individuelle Ideen, was alles auf dem Fahrrad mitgenommen werden muss. Je voller und schwerer der Rucksack wird, desto günstiger trägt sich auf dem Fahrrad ein spezieller Fahrradrucksack. Warum? Das ist eigentlich ganz einfach…

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Fietsrugzak voor vrouwen, mannen en kinderen

Als u uw fiets gebruikt voor dagelijkse ritten naar het werk of op de trail, dan kent u het probleem: Classic fietstassen en rekken zijn niet genoeg om al uw spullen te dragen. Met een speciale fietsrugzak behoren dergelijke zorgen tot het verleden. Fietsrugzakken bieden evenveel ruimte als een klassieke rugzak en voldoen aan de speciale behoeften van alle fietsers.

De tassen van dit type zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en kunnen stevig op uw rug worden bevestigd en sluiten nauw aan op uw lichaam zodat ze geen obstakel vormen tijdens uw ritten. Een populair alternatief voor de fietsrugzak zijn de waterdichte boodschappentassen, die ook populair zijn bij fietskoeriers en die om de zijkant van het lichaam van de fietser worden gewikkeld.

Voldoende bergruimte voor al uw fietstochten!

Zoals u kunt zien aan ons grote assortiment eigentijdse fietsrugzakken, is de klassieke rugzak in vele maten verkrijgbaar en voldoet hij zelfs aan uw eisen voor een langere fietstocht. Met gerenommeerde merken als Fox, Dakine of Evoc biedt onze winkel u ook merkkwaliteit die al decennia lang in sport- en vrijetijdskleding gewaardeerd wordt en niet alleen fietsers wereldwijd overtuigt. De mogelijkheid om rugzakken en fietstassen aan te passen aan uw lichaam is net zo vanzelfsprekend als de moderne kleuren en ontwerpen. In ons assortiment vindt u zeker de juiste fietsrugzak als hoogwaardige en duurzame metgezel!

fiets rugzakken voor mannen 

Of je nu een lange tocht door de Alpen maakt of op weg bent naar je werk, als je veel spullen mee moet nemen, is een speciale fietsrugzak je eerste keus.

De meeste rugzakken hebben binnenin een praktische indeling, zodat je snel bij het onderdeel kunt dat je nodig hebt. Rugzakken voor mountainbikers van hoge kwaliteit hebben vaak een praktisch gereedschapsvak. Hier kun je alles opbergen wat je nodig hebt voor pech onderweg. Bovendien bieden veel rugzakken ruimte voor een drinkbaar waterreservoir. Een dergelijk drinksysteem voor fietsrugzakken is bijzonder geschikt voor uitgebreide fietstochten of enduro-wedstrijden.

In onze online shop vindt u fietsrugzakken voor mountainbikers van toonaangevende merken als Evoc, Amplifi of Leatt.

Voor fietsers die vooral in de stad rijden of op de fiets naar hun werk komen, hebben wij ook speciale fietsrugzakken voor mannen. Met de stijlvolle rugzakken van Restrap of Brooks kunt u uw laptop en andere werkbenodigdheden veilig en droog naar uw werk brengen.

Een hoogwaardige fietsrugzak voor mannen.

Een hoogwaardige fietsrugzak voor mannen wordt gekenmerkt door zijn ergonomische pasvorm op de rug, evenals een hoog draagcomfort. 

Wij bieden u een breed scala aan fietsverpakkingen in verschillende maten. Van 6 liter tot 20 liter en meer, u vindt gegarandeerd de ideale rugzak voor uw behoeften in de categorie fietsrugzakken voor heren.

Wij bieden een breed scala aan fietsrugzakken in verschillende maten.

Koop een fietsrugzak voor vrouwen

Een fietsrugzak van hoge kwaliteit is vooral noodzakelijk voor langere tochten op een mountainbike of voor enduro wedstrijden. Om voldoende proviand, drinkwater, reserveonderdelen of gereedschap mee te nemen, moet u een fietsrugzak gebruiken. In onze winkel hebben we ook speciale fietsrugzakken voor vrouwen. De rugzakken voor vrouwen zijn ergonomisch aangepast aan het lichaam van een vrouw. Een goede pasvorm en een hoog draagcomfort zijn vooral belangrijk op langere tochten. Bij een slecht passende rugzak ontstaan vaak rugklachten. Daarom bieden wij niet alleen unisex- of herenrugzakken aan, maar ook de juiste tassen voor vrouwen. Naast stijlvolle fietsrugzakken voor mountainbikers vind je in deze categorie ook coole rugzakken voor dagelijks gebruik op de stadsfiets. Zowel mannen als vrouwen zouden een ergonomische rugzak ook moeten dragen op weg naar het werk of tijdens een weekendtocht in de natuur. 

Een fietsrugzak voor vrouwen van hoge kwaliteit is niet alleen een goede pasvorm. De rugzakken hebben niet alleen een hoogwaardige afwerking, maar ook een intelligente indeling binnenin. Speciale vakken voor een laptop, hydratatiebladders of gereedschap, tot en met een praktische regenhoes, zijn de kenmerken van een goede rugzak.

In onze damesfietsrugzakken shop vindt u diverse modellen van toonaangevende merken zoals Restrap, Ion of Evoc. Damesfiets rugzak

Een fietsrugzak van hoge kwaliteit is essentieel, vooral voor langere tochten op een mountainbike of voor enduro wedstrijden. Om voldoende proviand, drinkwater, reserveonderdelen of gereedschap mee te nemen, moet u een fietsrugzak gebruiken. In onze winkel hebben we speciale fietsrugzakken voor vrouwen. De rugzakken voor vrouwen zijn ergonomisch aangepast aan het lichaam van een vrouw. Vooral op langere tochten zijn een goede pasvorm en een hoog draagcomfort belangrijk. Bij een slecht passende rugzak ontstaan vaak rugklachten. Daarom bieden wij niet alleen unisex- of herenrugzakken aan, maar ook de juiste tassen voor vrouwen. Naast stijlvolle fietsrugzakken voor mountainbikers vind je in deze categorie ook coole rugzakken voor dagelijks gebruik op de stadsfiets. Zowel mannen als vrouwen zouden ook een ergonomische rugzak moeten dragen op weg naar het werk of tijdens een weekendtocht in de natuur.

Een hoogwaardige fietsrugzak voor vrouwen wordt niet alleen gekenmerkt door een goede pasvorm. Naast goed vakmanschap, moeten de fiets rugzakken een intelligente indeling binnenin hebben. 

Speciale vakken voor een laptop, hydratatiebladders of gereedschap, tot en met een praktische regenhoes, zijn de kenmerken van een goede rugzak. 

In onze damesfietsrugzakken shop vindt u verschillende modellen van toonaangevende merken zoals Restrap, Ion of Evoc.