Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Een hydratatiesysteem garandeert een optimale vochtvoorziening

Vooral tijdens sportactiviteiten moet het lichaam worden voorzien van voldoende vocht en, indien nodig, van sportvoeding . Uitdroging leidt niet alleen tot verminderde prestaties, maar kan ook hoofdpijn en een slechte concentratie tot gevolg hebben. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende waterflessen en drinksystemen in onze winkel, zodat dorst geen schijn van kans heeft!  

 

Fietsfleshouders die aan het fietsframe worden bevestigd, garanderen een optimale houvast voor uw drinkfles. Zo heeft u altijd ongecompliceerd en snel toegang tot de drinkfles! Door de waterfles op het frame te plaatsen, verplaatst u ook het gewicht naar beneden en houdt u uw rug vrij in de waarste zin van het woord.

Flesjes voor sport zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en kleuren. Voor lange tochten moet u zeker kiezen voor flessen met een groot volume. Veel frames bieden ook de mogelijkheid om twee bidonhouders te monteren.

Het hydratatiesysteem is eenvoudig te gebruiken

Naast drinkflessen zijn ook hydratatiesystemen erg populair bij motorrijders. De hydratatie bladders passen in de fiets rugzak en maken indruk met hun gebruiksgemak. Zelfs in moeilijke rijsituaties, bijvoorbeeld bergop, kunt u dankzij de drinkslang gemakkelijk drinken zonder uw hand van het stuur te hoeven halen. De onderhoudsvriendelijke materialen van de drinkflessen en drinksystemen zijn gemakkelijk te reinigen en bieden dus maximale hygiëne.