De voorderailleur van de fiets - De slimme keuze van het ideale kettingblad

Terugschakelen doe je met de MTB derailleurs uit onze online shop. Wij bieden het juiste schakelapparaat voor elke fietsaandrijving en elke eis. In ons assortiment hebben we een immens grote keuze aan MTB en racefiets derailleurs van de twee specialisten: Shimano en SRAM. Van de betrouwbare middenklasse voorderailleur tot de high-end voorderailleur, geen wens blijft onvervuld.

Het hoogwaardige en uitgekiende mechanisme zorgt voor snel en nauwkeurig schakelen in alle rijsituaties. Door te schakelen naar de kleine chainring  kunt u elke heuvel beklimmen, hoe steil ook; door te schakelen van de chain naar de grote chainring kunt u maximale snelheid bereiken. U kunt de derailleur uit de betreffende groep combineren met cassette .

 Meerdere montagemogelijkheden en verschillende tochtgeleiders

De voorderailleur wordt meestal gemonteerd met een klem, een trapas of een directe bevestiging. Afhankelijk van je frame moet je een down swing of een top swing fietsvoorderailleur gebruiken als je een klem gebruikt. Bij een directe bevestiging daarentegen wordt de voorderailleur rechtstreeks op het frame geschroefd.

Het type kabelgeleiding is ook doorslaggevend voor de keuze van de juiste voorderailleur. Bij Top Pull gebeurt dit van bovenaf, bij Down Pull van onderaf. De kabelgeleiding voor dubbele trek is zowel van onder als van boven mogelijk. Passend bij de voorderailleurs hebben we ook zeer goede schakelkabels die een minimum aan wrijving hebben. Dit maakt verschuiven nog makkelijker en preciezer!