Shirts & overhemden

Jeder Biker pflegt seinen eigenen Stil, jede Fahrrad-Disziplin fordert andere Eigenschaften von deiner Fahrradbekleidung. Auffällige Prints oder einfarbig? Eher eng anliegend oder weit geschnitten? Wärmend oder gut belüftet? Leicht oder reißfest? Bike-Shirts gibt es in vielen unterschiedlichen Varianten. Welches Shirt ist das beste für deine Bike-Abenteuer?

Geen resultaten gevonden voor de filter!

T-shirts en hemden - Coole styling en schitterend draagcomfort

De T-shirts en overhemden uit onze winkel zijn uiterst casual! De shirts overtuigen met de beste kwaliteit en slaan een zeer goed figuur, niet alleen op de fiets, maar ook buiten de spots en trails. De T-shirts en overhemden zijn gemaakt van katoen, zijn zeer comfortabel om te dragen en zijn ook geschikt voor werk of kantoor dankzij hun slimme styling. U kunt niet alleen accenten zetten met de vele beschikbare kleuren, maar ook met een coole print! Je wilt tenslotte dat iedereen ziet waar je het meest van geniet en waar je hart voor klopt! Afhankelijk van het weer of uw stemming, kunt u verschillende mouwlengtes vinden, van mouwloos tot met lange mouwen. In ons kledingassortiment voeren wij alle grote merken zoals Troy Lee, Fox en Platzangst.
Hemdjes van klimaatvezels garanderen een maximaal draagcomfort.

Fietsshirts van ademende en vochtafvoerende vezels bieden maximaal comfort, zelfs tijdens zweterige activiteiten. De vezels voorkomen dat het lichaam afkoelt en leveren zo een doorslaggevende bijdrage aan gezond fietsen. Veel fietsshirts hebben ook handige details, zoals een achterzak.

Het gebruik van speciale vezels voorkomt ook de vorming van geurtjes. Casualness houdt niet op bij een fietsshirt! Wij bieden ook een breed scala aan ademende shirts voor freeriders en enduro rijders. Niet te vergeten: Een fiets-T-shirt ziet er niet alleen erg goed uit, maar is ook zeer robuust en slijtvast.