Onderdelen verende voorvork

Een verende voorvork geeft u een onvergelijkbaar rijcomfort op een trekkingfiets en maakt uw mountainbike echt geschikt voor off-road gebruik. Zo nu en dan heeft het echter onderhoud en verzorging nodig of moet het worden bijgesteld. Hier bij BMO vindt u alle soorten accessoires voor geveerde vorken, inclusief gereedschap voor vorkenservice en reserveonderdelen.

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Accessoires voor uw verende voorvork

Terwijl een starre voorvork lange tijd probleemloos werkt, heeft een verende voorvork onderhoud, zorg en zo nu en dan een werkplaatsbeurt nodig om te zorgen dat hij doet wat hij moet doen. 

U kunt veel van het onderhoud zelf doen, wij zorgen voor het geschikte vorkgereedschap en alles wat erbij hoort. 

Hier in de BMO-fietswinkel kunt u nieuwe dichtingsringen bestellen en uw vork uitrusten met andere assen. U kunt uw verende voorvorkolie bijvullen en verschillende conversiekits en adapters kopen. U kunt accessoires vinden voor fietsvering vorken van top fabrikanten zoals Fox of Rock Shox.

Omdat de werkgebieden elkaar overlappen, kunt u niet alleen kijken naar onze vorkaccessoires, maar ook naar het fietsgereedschap, het schokgereedschap of de accessoires voor schokdempers, die het onderhoud van uw verende voorvork eenvoudiger zullen maken. U moet vooral een goede schokdemperpomp hebben als u op een luchtgeveerde voorvork rijdt!