Onderdelen computers en navigatie

You’ve got a bike computer or a bike GPS and now you want to buy accessories or spare parts. You can find anything you need to attach your electronic devices to your bike or make them work better right here.

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Accessoires en onderdelen voor fietsnavigatiesystemen kopen

Als u voor een fietscomputer hebt gekozen, hebt u al een belangrijke stap gezet; met behulp van de vele informatie kunt u uw training in de toekomst afwisselender en efficiënter maken. Als u een fiets-GPS hebt gekocht, kunt u steeds nieuwe tochten uitproberen en de mooiste fietsroutes ontdekken. Maar eerst moet je hem op je fiets monteren.

Bevestigingspunten voor fietscomputers, fietsnavigatiesystemen en mobiele telefoons

Het maakt niet uit of u uw fietsnavigatiesysteem of een mobiele telefoon wilt meenemen, het moet stevig aan het stuur worden bevestigd. Het mag niet wiebelen of wegvliegen. U kunt hier in de online winkel veel verschillende klemmen vinden die een veilige verbinding tot stand brengen tussen het stuur of de stuurpen en het toestel. Let er bij de aankoop op dat de houder overeenkomt met de omtrek van uw stuur of stuurpen, zodat u zeker weet dat hij op uw fiets past. Als u om beurten op verschillende fietsen rijdt, kunt u hier extra houders kopen zodat u de houder niet hoeft los te schroeven en opnieuw hoeft vast te schroeven. Uw fiets GPS kan gemakkelijk verplaatst worden.

Voor toestellen van sommige fabrikanten zijn er speciale houders die op de tegenhanger van het toestel passen. Dit is vaak het geval met Garmin. U kunt hoesjes voor mobiele telefoons kopen die passen bij andere houders voor verschillende iPhones of Samsung mobiele telefoons; zij hebben reeds de nodige schroefverbinding in de achterkant verwerkt.

Een draaibare houder voor mobiele telefoons of fietscomputers is bijzonder praktisch als u wilt wisselen tussen portret- en landschapsmodus.

Bevestigingspunten voor de GoPro

Natuurlijk wil je je spectaculaire ritten met de hele wereld delen, dus heb je altijd je GoPro of andere helmcamera in de aanslag als je in het zadel stapt. Veel fietshelmen, vooral mountainbikehelmen, hebben al een bevestiging voor de helmcamera. U kunt ook de bijpassende connectoren hier in de winkel vinden.

Klein maar belangrijk: sensoren en adapters voor fietscomputers

Veel fietscomputers hebben een sensor op de vork en spaak nodig om de wielomwentelingen uit te lezen. U kunt deze sensoren ook vinden en bestellen bij onze accessoires. Voor moeilijke gevallen waarin niets goed in elkaar lijkt te passen, hebben wij adapters in de aanbieding. Met een universele houder is het meestal mogelijk om de fiets en de fietsnavigator aan elkaar te bevestigen.

Neem de tijd en kijk rond, hier vindt u niet alleen fietscomputers, snelheidsmeters en fietsnavigatiesystemen, wij hebben ook gsm-houders en de bijbehorende gsm-hoesjes voor u. Natuurlijk voorzien wij u ook graag van de juiste fiets voor de bevestiging, dus veel plezier bij het snuffelen!