Hoofddeksels

Du hast einen Fahrradhelm und der ist sicher. Aber warm? Eher nicht. Wie kriegst du also beim Wintertraining die Ohren warm? Es gibt tatsächlich viele Accessoires, die Fahrradfahrer am Hals und auf dem Kopf tragen können. Manche davon sind eher modisch, andere funktionell und für dein Allwetter-Training absolut unverzichtbar. Hier findest du eine große Auswahl.

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Fietspetten en beanies - De grote selectie van stijlvolle hoofddeksels

Een coole muts of beanie is helemaal jouw stijl? Zet u 's morgens liever een kapje op uw hoofd in plaats van tijdenlang voor de spiegel te staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: in onze winkel vindt u een enorme keuze aan fietspetten en beanies in alle denkbare vormen en kleuren. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle hoofddeksels of een functioneel stuk, u vindt het hier. Wij hebben in onze winkel niet alleen petten en beanies van trendy streetlabels, maar vooral producten uit de fietsindustrie. Zo kunt u ook uw favoriete bedrijf presenteren en uw kleuren laten zien. 100%, Fox, Cinelli, Race Face en Endura zijn maar een paar merken. Naast de klassieke petten en beanies vindt u hier ook functionele hoofddeksels en fietspetten die u bijvoorbeeld onder uw helm kunt dragen als u op de weg fietst.
Merinowol - Uitstekend voor warmte en kou!

De mutsen en beanies van merinowol zijn ook een bijzonderheid. De natuurlijke wol is afkomstig uit Nieuw-Zeeland en wordt gekenmerkt door een uitstekende warmte- en vochtregulatie. In de warmte zorgt de wol voor verkoeling en in de kou voor aangename warmte. De merinowol is ook antibacterieel en voorkomt dus de vorming van geurtjes wanneer u veel gezweet hebt.