Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Multifunctionele sjaals spelen een enorm belangrijke rol bij buitensporten, omdat de nek als zodanig meestal onbeschermd is zonder multifunctionele sjaal. Als je gaat fietsen, koop je functionele broeken, shirts, truien en jassen, maar uiteindelijk blijft je nek vaak bloot liggen tijdens het fietsen. Vooral in het voorjaar, de herfst en de winter kun je snel verkouden worden - je zweet en de ijzige wind doet de rest.

Het synoniem Buff wordt vaak gebruikt voor multifunctionele buitensjaals, omdat de firma Buff een pionier was op dit gebied. Maar op het internet en in de scene circuleren veel andere termen voor dit nuttige product: multifunctionele sjaal, buissjaal, functionele sjaal, hoofdsjaal of buissjaal.

De manier waarop het werkt is even eenvoudig als ingenieus, want de buis, die meestal van vochttransporterend polyester is gemaakt, wordt gewoon over het hoofd getrokken en om de hals gelegd. Er zijn geen grenzen aan hoe het werkt, want u kunt de buff alleen in uw nek dragen, hem over uw neus trekken, uw oren verbergen of hem helemaal over uw hoofd trekken, zodat alleen uw gezicht vrij blijft. Afhankelijk van het weer heb je heel wat mogelijkheden wanneer je met de fietssjaal rijdt. 

We hebben heel wat multifunctionele sjaals of buffs van verschillende fabrikanten beschikbaar in onze online shop. Het goedkoopste model begint bij 7,90 euro en is een kleine investering voor maximaal comfort. Kijk maar eens!.