Bike-Leasing

Uw fiets leasen bij BMO

U heeft uw droomfiets gevonden in ons assortiment en wilt deze liever leasen via uw werkgever dan direct kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hier laten we je zien hoe bike leasen werkt, welke voordelen je hebt en met welke partners je bij ons je fiets kunt leasen.

 

Wat is fiets leasen?

Bij fietsleasing kies je de fiets die je wilt en betaal je je werkgever er maandelijks voor als bedrijfswagen. Natuurlijk kunt u uw fiets ook in uw vrije tijd gebruiken. Hij is niet alleen bedoeld voor woon-werkverkeer. Afhankelijk van de looptijd van het leasecontract betaal je 36 tot 48 leasetermijnen. Als je leasefiets nog steeds je droomfiets is, kun je hem van je werkgever kopen tegen een restwaarde en wordt hij jouw eigendom. Wil je na afloop van je leasecontract een andere fiets leasen, dan begint het proces weer van voren af aan.

 

Wat zijn de voordelen van fiets leasen?

  • Je werkgever leaset de fiets en de maandelijkse leasebetaling wordt van je brutosalaris afgetrokken. Door je salaris om te zetten, bespaar je geld - meestal 20-40% vergeleken met het direct kopen van een fiets.
  • Je kunt je fiets eenvoudig verzekeren tegen diefstal, materiaal- en productiefouten, onopzettelijke schade en total loss.
  • In tegenstelling tot rechtstreekse aankoop is de aankoopprijs niet in één keer verschuldigd. In plaats daarvan worden de maandelijkse leasetermijnen gewoon ingehouden op uw brutosalaris en wordt de financiële last gespreid over de volledige leaseperiode.
  • U beschermt het milieu door op uw fiets te rijden.
  • U kunt uw droomfiets voor alle doeleinden gebruiken - of het nu voor woon-werkverkeer, een fietstocht of voor uw vakantie is.
  • Of het nu mountainbike, stadsfiets of gravelbike is: u kunt elke fiets leasen.
  • Bij sommige partners kunt u ook fietsaccessoires, zoals een veilig slot, in het leasecontract opnemen.
  • Het leaseconcept biedt niet alleen u voordelen, ook uw werkgever profiteert mee.

 

Aan welke eisen moet je voldoen?

Om uw droomfiets via uw Duitse of Oostenrijkse werkgever te kunnen leasen, moet de werkgever een leasekaderovereenkomst hebben met een van onze leasepartners. Als je werkgever geen fietsleasing aanbiedt, is dat geen probleem. Je kunt je te allen tijde aanmelden bij een van onze leasepartners. Meer informatie vind je op de websites van onze partners.

 

Hoe leaset u uw droomfiets?

Stap 1: Zoek uw droomfiets in de shop.

Stap 2: Dien een aanvraag in via het onderstaande formulier.

Stap 3: Wij nemen contact op met de leasepartner en zij zorgen voor de rest.

Stap 4: Uw droomfiets wordt handig bij u thuis geleverd.

 

Bij welke partner kan ik een fiets leasen?

Er zijn talloze aanbieders op de Duitse markt. Wij werken samen met de belangrijkste partners. U kunt uw droomfiets bij ons leasen via de volgende aanbieders: JobRadBusinessBikeBike Leasing ServiceEuroradLease a Bikemein-dienstrad.de, Radelnde MitarbeiterEleasaCompany Bike en Deutsche Dienstrad.

 

JobRad-Logo

Business-Bike-Logo

Bike-Leasing-Logo Eurorad-Logo Lease-a-Bike-Logo mein-dienstrad-logo Radelnde-Mitarbeiter-Logo

eleasa-logo

company-bike-logo-s

deutschedienstrad-logo

 

Fiets Leasing Formulier

Als u uw partner niet kent, zoek dan eerst uit welke partner het is voordat u het formulier naar ons opstuurt.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.