Onderdelen helmen

Zelfs de beste helmen gaan wel eens stuk. In de categorie helmaccessoires vindt u wat u nodig hebt om uw helm te repareren of te upgraden. Met een nieuw vizier of nieuwe kussentjes gaat uw helm weer een seizoen mee.

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Verander oud in nieuw!

Welke helm u nodig hebt, hangt af van uw fietsstijl. In de online winkel vindt u natuurlijk de juiste mountainbikehelmen, wegfietshelmen, stads- en toerhelmen en vele kleurrijke kinderhelmen. U vindt er ook de juiste reserveonderdelen en accessoires voor elke helm, zoals vizieren of regencovers.

  • Visor: 

Het vizier van mountainbikehelmen is bijzonder gevoelig voor breuk. Hier vindt u nieuwe vizieren voor helmen met vol gelaat of helmen met halve helmen, en de bijbehorende vervangingsschroeven. Wij hebben accessoires voor de verschillende helmen van de grootste fabrikanten in de winkel. 

  • Pads en onderleggers:

Vaak helmgebruik, transpiratie en regelmatig wassen zullen er uiteindelijk toe leiden dat zelfs de beste kwaliteit pads hun pasvorm verliezen. Je kunt versleten, gerafelde, stinkende kussentjes makkelijk vervangen.

Ook voor het afstemmen van de maat van uw helm kunnen vervangingspads in verschillende maten en diktes nuttig zijn.

  • Regenmutsen:

De meeste fietshelmen hebben talrijke ventilatieopeningen. Maar als het regent, zijn deze openingen nogal onhandig. Met een waterdichte regenhoes is uw helm regenbestendig.

  •  Helmbezakken:

Om uw helm ook op lange reizen in topconditie te houden, raden wij u een geschikte helmtas aan. Dit beschermt je helm tegen lelijke krassen en stoffig worden buiten het seizoen.

Let op: Als je fietshelm zichtbare schade heeft, moet je op zoek naar een nieuwe! Ook als u hem hebt laten vallen of na een val is een nieuwe helm op zijn plaats, want schade kan de veiligheid van de helm aantasten, ook al is die niet zichtbaar. Als de riemen rafelen, de kleuren verbleken of de klinknagels en schroeven corroderen, kunt u beter in een nieuwe helm investeren dan aan een oude te sleutelen!