Geen resultaten gevonden voor de filter!

Treinen en afdekkingen

Voor veel fietsers zijn kabels en afdekhoezen een vanzelfsprekendheid. Rem- en versnellingskabels en hun afdekkingen zijn echter essentieel voor het fietsen. Er is bijna niets vervelender dan een haperende versnellingspook of remmen die maar matig werken. Een defecte versnellingskabel is vaak de oorzaak van niet goed schakelen. Een knik in de buitenmantel of een uiteengevallen kabel veroorzaken vaak wanhoop tijdens de tocht. 
De remedie hier is een verse kabel en een schone mantel. 
De situatie is vergelijkbaar met remkabels. In een defecte toestand is een remkabel niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. Een goed onderhouden remsysteem is van essentieel belang voor een fietser. 

Naast de veiligheid en functionaliteit kunnen hoezen ook echte tuningaccessoires worden. In veel verschillende kleuren kunt u uw motorfiets personaliseren en individueel afstellen. 

In onze winkel vindt u standaard buitenhoezen in zwart, maar ook veel verschillende gekleurde hoezen. Geanodiseerde eindkappen zorgen ook voor fijne details op de fiets. Bovendien bieden wij praktische framebeschermers voor uw schakel- en remkabels. Met de kleine kabeldoorvoeringen en buisdoppen kunt u lelijke slijpsporen op uw fietsframe tot een minimum beperken.