610 Infinergy® M-D Active 2.1 zadel

SKU: SW11394
€ 199,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Beschrijving
Beoordelingen

SQlab 610 Infinergy® M-D Active 2.1 zadel

Beschrijving

De 610 M-D Infinergy® Active is geschikt voor comfortgerichte mountainbikers en sportieve trekkers. De ontlasting van het perineum is met 82% zeer hoog. Het populaire zadelmodel 610 M-D is nu ook verkrijgbaar in een versie: Made in Germany. Gemaakt van BASF Infinergy®-materiaal, biedt het elke fietser vele voordelen op het gebied van comfort, demping en rugvriendelijkheid. Vooral tijdens lange tochten, off the road, tilt het Infinergy® materiaal, door zijn snelle herstel, het comfort naar een nieuw niveau. 

De bekleding wordt niet over het gehele oppervlak van het zadel getrokken, zoals bij klassieke zadels het geval is. Er zijn alleen "tapes" op de belangrijke plaatsen. Deze worden automatisch op het Infinergy®-schuim gelijmd zonder gebruik van lijm.

De SQl-zadelhoes is gemaakt van een speciaal materiaal.

Dankzij de actieve zadeltechnologie van SQlab volgt het zadel de trapbeweging, neemt het comfort toe, worden de tussenwervelschijven gemobiliseerd en wordt de druk op de zitbeenderen geminimaliseerd. Pijn in de lendenstreek, vooral bij langere tochten, kan zo worden verminderd. Het tijdloze ontwerp past perfect bij elke fiets.

 

  • Toepassing: MTB Tour, Reizen
  • Lengte: 285 mm
  • Sqlab hardheidsniveau: 55
  • Verlichting in perineaal gebied: 82%
  • Materiaal: S-Tube (steunen), Interlock (hoes), Infinergy® (vulling)
  • Maximale belasting: 110 kg
  • Breedtes: 14 / 15 / 16 / 17 cm
  • Gewicht: vanaf 290 g

 

M-D Line

  • De M-D Line is ontwikkeld voor maximale ontlasting van gevoelige gebieden en maakt het mogelijk de druk te verdelen volgens medische criteria. M-D staat voor maximale dip en verdeelt, in combinatie met de hoge klassieke stapvorm, het lichaamsgewicht op de zitbotten.

 

Made in Germany 

  • De fabricagetechnologie werd enkele jaren geleden al met veel succes ontwikkeld door de firma Oechsler in Ansbach, een grote toeleverancier voor de automobielindustrie, voor een grote fabrikant van sportartikelen. SQlab en Oechsler hebben dit proces vervolgens gezamenlijk geoptimaliseerd voor zadels. Vanuit ecologisch oogpunt betekent de lokale herkomst van SQlab "Made in Germany" producten niet alleen dat de lange transportroute wegvalt, maar ook dat de productie uiterst efficiënt is en onderworpen aan strenge Duitse richtlijnen voor vervuilende stoffen. Lokale productie, kwaliteitsborging en duurzaamheid zijn cruciaal voor het SQlab-project.

Eigenschappen

EigendomWaarde
Kleur Zwart
Geslacht Unisex
Zadelklem Stutten

610 Infinergy® M-D Active 2.1 zadel

SKU: SW11394
€ 199,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klanten kochten ook

Persoonlijke aanbeveling

Beoordelingen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.