Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Overschoenen - Bescherm uw voeten tegen kou en nattigheid

Zweette en koude voeten betekenen vaak het voortijdige einde van een mooie tocht. Met natte sokken en koude voeten is er echt geen sprake van dat je van de rit kunt genieten! Helaas zijn regen en kou nooit helemaal uit te sluiten, zeker niet op onze breedtegraden. Fietsoverschoenen zijn een ingenieuze oplossing voor dit probleem. U trekt de fietsoverschoenen gewoon over uw schoenen aan wanneer dat nodig is en beschermt uw voeten zo uiterst doeltreffend tegen kou en nattigheid! Het waterafstotende materiaal van de fietsoverschoenen zorgt ervoor dat uw schoenen en voeten ook in de stromende regen droog blijven.

Met regenkleding en fietsoverschoenen blijft uw rijplezier tot het einde van de tocht volledig behouden!

De voordelen van een overschoen voor de fiets:

Op modderige ritten beschermen de fietsoverschoenen uw fietsschoenen tegen modder en binnendringend vocht. Niet alleen hoeft u uw fietsschoenen niet meer schoon te maken, maar u heeft er ook langer plezier van! Een eenvoudige treklus van de overschoen zorgt voor een goede pasvorm en een perfect sluitende klittenbandsluiting of een ritssluiting bij de hiel zorgt voor de nodige houvast van uw overschoen.

Maar niet alleen voor fietsschoenen.

Maar een overschoen is niet alleen nuttig bij regen en modder. Vooral in de winter kunnen ze een zeer goede metgezel zijn op uw tocht. Niet iedereen heeft speciale fietsschoenen voor de winter, dus zonder overschoen kan de kou snel van buiten naar binnen dringen. De overschoenen bieden hier een oplossing voor.

Voor een ideale pasvorm bieden wij in onze winkel schoenovertrekken in verschillende maten aan. Dankzij de geringe ruimte en het minimale gewicht kunt u de overschoenen altijd in uw rugzak meenemen en ze snel gebruiken wanneer dat nodig is. Afhankelijk van het model kunnen ze ook in de zak van uw jersey worden gedragen. Als u tenen heeft die gevoelig zijn voor de kou, raden wij u een teenbedekking van softshell aan, die de tenen beschermt tegen vocht en wind.