Krijg een Bell Local helm gratis bij aankoop van een crossmotor uit ons assortiment!
Muc Off

Muc Off merkwinkel

Het Britse bedrijf Muc-Off is niet meer weg te denken uit de fietsindustrie. Of je nu in het fietsenpark bent, in je lokale fietsenwinkel of in de online shop, je kunt niet om Muc-Off producten heen. Muc-Off is doorgebroken met de Nano Tech Bike Cleaner, die je eenvoudig op je natte en vuile fiets spuit. Na een paar minuten kunnen het vuil en de biologisch afbreekbare fietsreiniger gewoon met een tuinslang worden afgespoeld.

Muc Off Hoogtepunten

De internationale profs van de mountainbike- en racefietswereld vertrouwen ook op de fietsreiniger van Muc-Off. De Britse fabrikant biedt echter niet alleen fietsreinigers aan, maar ook vele andere producten die u kunt gebruiken om uw fiets te onderhouden. Naast diverse borstels, sponzen en doeken zijn er verschillende producten voor verschillende gebruiksgebieden.
Met de Bio Degreaser bijvoorbeeld kunt u snel en schoon alle soorten vet en olie van metaal, aluminium of plastic verwijderen. Met de X-3 Dirty Chain Machine kunt u uw ketting reinigen zonder ook maar één druppel olie op uw huid te krijgen. Er is ook een speciaal product voor tandwielsets en achterderailleurs, namelijk de Bio Drivetrain Cleaner. Maar natuurlijk kunt u uw fiets met Muc-Off niet alleen schoonmaken, maar ook verzorgen. Naast een keramische kettingolie zijn er ook diverse sprays die uw fiets niet alleen doen glanzen, maar er ook voor zorgen dat vuil zich niet meer zo goed aan de fiets kan hechten.
Dus als u een liefhebber bent van een schone en perfect onderhouden fiets, krijgt u het volledige gamma producten bij Muc-Off. Of u nu wilt reinigen of onderhouden, met Muc-Off producten kunt u uw motor een echte schoonheidsbehandeling geven.
In onze merkenshop vindt u het gehele Muc-Off assortiment en speciale aanbiedingen, waarbij wij u producten of productsets tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Alle producten van Muc Off

Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!