Edge Explorer 2 Power - Zwart/Wit

SKU: SW11637
Verkoop
€ 363,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Beschrijving
Beoordelingen

Garmin Edge Explorer 2 Power - Zwart/Wit

Beschrijving

Ontdek nieuwe paden!

Maak je klaar voor je beste fietstochten: de Edge Explore 2 Power vindt ze voor je - en vermijdt zelfs drukke wegen als je dat wilt. Dankzij verschillende activiteitsprofielen ben je klaar voor elke rit. Met Power Mount beugel voor lange reizen.

Product Features

  • Geniet met volle teugen van uw tour. Edge laat je terugkomen met navigatiefuncties die speciaal voor fietsen zijn ontworpen.
  • Nu hoef je de batterij van je smartphone niet meer leeg te trekken om een kaart-app te gebruiken. De Edge gaat tot 16 uur mee bij intensief gebruik en zelfs tot 24 uur in de spaarstand.
  • Maak routes via de Garmin Connect™ app, Strava, Komoot, Wikiloc en meer, en synchroniseer ze vervolgens eenvoudig met de Edge.
  • U rijdt op uw compatibele e-bike? The Edge let op je. Gebruik e-bike routing op basis van batterijniveau, motorondersteuning en actieradius.
  • Volg en blijf op de hoogte met crashmelding1 en Varia™ fietsradar.

Meer functies

Activiteitsprofielen
Met vooraf geladen activiteitsprofielen voor op de weg, off-road en indoor is het instellen van de Edge Explore 2 eenvoudig en direct uit de doos klaar voor gebruik.

Tour-specifieke kaarten
Vind je weg als een local, ongeacht op welke fiets je rijdt. Geoptimaliseerde kaarten tonen populaire wegen en paden, en markeren drukke gebieden die je kunt vermijden.

Abbie>Vind je weg als een lokale bewoner, ongeacht op wat voor soort fiets je rijdt.

Turn-by-turn aanwijzingen
Vind uw weg gemakkelijk. Turn-by-turn aanwijzingen en waarschuwingen waarschuwen je voor komende afslagen.

Turn-by-turn aanwijzingen en waarschuwingen waarschuwen je voor komende afslagen.

Route herberekenen
Stop de routebegeleiding en herbereken wanneer u van de route afwijkt om buiten de route te verkennen. Wanneer u de route opnieuw wilt volgen, wijst Edge Explore 2 u de weg.

Climbpro, geef je klim goed weer
Zie automatisch de resterende klim en de hellingsgraad wanneer je bergopwaarts rijdt en een route of track volgt. Zo kun je inschatten hoeveel moeite je kunt verwachten en hoe lang het zal duren om de top te bereiken. Je kunt de beklimmingen zelfs opslaan om ze na de rit te bekijken op je toestel of in de Garmin Connect app.

Een klimmetje maken bij het volgen van een route of koers.

E-bike compatibiliteit
Als u een e-bike hebt die compatibel is met Shimano Steps of ANT+® technologie, kunt u een speciale e-bike statuspagina zien met gegevensvelden, zoals de levensduur van de batterij en meer. Zelfs slimme routing- en bereikwaarschuwingen op basis van batterijniveau, motorondersteuning en geplande route zijn beschikbaar.

Varia is compatibel met Shimano Steps of ANT+®-technologie.

Varia compatibiliteit
Koppel de Edge Explore 2 Power met uw Varia Radar voor veiliger fietsen. Hiermee kunt u voertuigen tot op 140 meter afstand zien en trekt u de aandacht met het heldere achterlicht.

Detecteer voertuigen tot op 140 meter afstand en trek de aandacht met het heldere achterlicht.

Accidentdetectie
Dit Edge-apparaat stuurt automatisch een bericht met uw locatie naar vooraf geïnstalleerde noodcontacten wanneer een ongeval wordt gedetecteerd.

GroupTrack-functie
Eenmaal gekoppeld met je smartphone kun je je medefietsers volgen. GroupTrack is beschikbaar voor renners die compatibele Garmin-toestellen gebruiken. Je kunt er tot 50 mensen tegelijk mee volgen.

Schrijf groepsberichten
Koppel het apparaat met uw smartphone en blijf in contact met uw fietsteam als u van de groep wordt gescheiden. Groepsberichten zijn beschikbaar voor rijders met compatibele Garmin-toestellen

Compatibel met Tacx Indoor Trainer
Wanneer u de Edge® Explore 2 Power koppelt aan uw Tacx® Indoor Trainer, kunt u trainen waar en wanneer u maar wilt.

Snelle en eenvoudige installatie
Ga meteen aan de slag in plaats van tijd te verliezen met het configureren van instellingen. Krijg vooraf ingevulde aangepaste tourprofielen op basis van tourtypes en uw gekozen sensoren. Beheer uw tourprofielen rechtstreeks op het apparaat of de aangesloten smartphone.

Dimensies

Displaygrootte (BxH): 3 inch (76,2 mm)
Batterij: lithium-ion batterij
Displayresolutie (BxH): 200x400 pixels
GPS: Ja
Afmetingen: 4,2x 2,2x 0,8 inch (106,1x 55,7x 20, 6 mm)
Batterijduur: tot 16 uur
Gewicht: 104 g

Omvang van de levering

Edge Explore 2 Power
Edge Power Mount
Oplaadkabel (USB-A & USB-C)
Documentatie
Montagetape

*Inclusief bij de Edge Explore 2 Power is de Edge Power Mount. De bijbehorende adapterkabel voor Bosch- of SHIMANO-systemen is niet inbegrepen. Het Cannondale SmartSense systeem is compatibel zonder adapterkabel.

Eigenschappen

EigendomWaarde
Kleur Wit, Zwart
Gewicht 0,104 kg

Edge Explorer 2 Power - Zwart/Wit

SKU: SW11637
Verkoop
€ 363,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Persoonlijke aanbeveling

Beoordelingen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.