Apple iPhone 12/12 Pro antibacterieel

SKU: P17040019
€ 26,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Beschrijving
Beoordelingen

Panzerglass Apple iPhone 12/12 Pro antibacterieel

Beschrijving

Met het kras- en stootvaste beschermglas van PanzerGlass™ is het display van uw iPhone betrouwbaar beschermd tegen schade die kan ontstaan bij vallen of stoten.

De speciale coating van het screenprotectorglas is veegvast en vermindert vingerafdrukken en vlekken.

De speciale coating van de screenprotector glas is veegvast, vermindert vingerafdrukken en vlekken en heeft ook een antibacteriële werking. Zo worden tot 99,99% van de meest voorkomende oppervlaktebacteriën geëlimineerd. Het displaybeschermingsglas van PanzerGlass™ is snel en eenvoudig te installeren. Daarna kunt u ontspannen en vertrouwen op de veilige bescherming, zelfs als de smartphone op een harde vloer valt.

De Standard Fit screenprotector bedekt het actieve deel van je display.


 • Shockproof = Schokbestendig: Beschermt je apparaat tegen de vervelende breuk die veroorzaakt kan worden door onhandige stoten of vallen.
 • Scratchproof = Krasbestendig: Beschermt je apparaat tegen krassen die veroorzaakt kunnen worden door alledaagse ongelukjes.
 • Antibacterieel (ISO 22196 gecertificeerd & JIS 22810 goedgekeurd) = Antibacterieel: Bewezen is dat het tot 99,99% van de meest voorkomende oppervlaktebacteriën elimineert volgens ISO 22196 en JIS 22810.
 • Makkelijk te installeren = Installatie is supergemakkelijk - zelfs met "twee linkerhanden".
 • Standard Fit= Het Standard Fit-model bedekt het actieve deel van uw scherm en beschermt het tegen breuk en schade door scherven als gevolg van stoten, vallen en andere ongelukken.
 • Platinum Strength = Platinum Strength: een van onze sterkste glazen voor alle apparaten waar je gewoon niet zonder wilt.
 • Fingerprint Resistant = Stoot vuil en vocht af, vermindert lelijke vingerafdrukken en sporen van desinfecterende gel of handcrème.
 • 100% Touch Sensitivity = Voelt aan als het originele scherm dankzij 100% aanraakgevoeligheid.
 • Kristalhelder zicht = Het beschermende glas is zo helder dat u de aanwezigheid ervan niet eens merkt, of totdat uw apparaat de grond raakt en het scherm niet bekrast raakt.
 • Originele schermbeschermer = Wat is het verschil tussen de originele PanzerGlass™ schermbeschermer en andere beschermende glazen? Nou, als je je smartphone laat vallen, zul je het verschil ervaren.

  Eigenschappen

  EigendomWaarde
  Model year 2022
  Kleur Clear
  Compatibiliteit van het scherm Apple, iPhone 12

  Apple iPhone 12/12 Pro antibacterieel

  SKU: P17040019
  € 26,95 *

  Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

  Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

  Persoonlijke aanbeveling

  Beoordelingen

  Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

  De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.