SFC3-L Comp Gel zwart

SKU: E06030020
-29%
In plaats van: € 69,95 U bespaart 29%
€ 49,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Beschrijving
Beoordelingen

Ergon SFC3-L Comp Gel zwart

Beschrijving

Drukvrij zitcomfort op fitnessfietsen, e-bikes of sportieve toerfietsen: voor onvervalst rijplezier ook zonder fietsbroek hebben we dit zadel uitgerust met een bijzonder grote zitting, gelpads, orthopedisch comfortschuim en een anatomisch ontlastingskanaal.

 

Geoptimaliseerd reliëfkanaal

De twee vergelijkingsfoto's van de drukmetingen laten duidelijk zien waarom onze SCF3 u aanzienlijk meer comfort biedt dan een conventioneel fitnesszadel. Het grote anatomische ontlastingskanaal in het midden voorkomt druk op de gevoelige perinea- en genitale zone. Wij hebben de vorm en positie van dit kanaal met behulp van vele testrijders en de modernste drukmetingstechnieken geoptimaliseerd om ongemak te voorkomen. Bovendien absorberen in het zadel geïntegreerde gelkussens uw lichaamsgewicht en volgen ze uw natuurlijke bewegingen tijdens het trappen.

Anatomische ondersteuning van het zadel.

Anatomische gelkussentjes

Bij het fietsen rust het grootste deel van uw lichaamsgewicht op het kleine zadelgedeelte. Om ongemak in de uiterst gevoelige perinea- en genitale zone te voorkomen, wordt de druk zo gelijkmatig mogelijk over de zitbeenderen verdeeld. Bij de SFC3 spelen de anatomische gelkussentjes een essentiële rol: ze bieden u extra comfort door de natuurlijke bewegingen van de zitbotjes te volgen, die het lichaamsgewicht tijdens het trappen afwisselend links en rechts dragen.

De juiste maat

De vorm en grootte van de zitting van een zadel moet overeenkomen met de zitbeenafstand van de berijder. Aangezien de bekkenbeenderen in een v-vorm naar voren toelopen, moet het zadel een voldoende groot contactoppervlak voor de zitbeenderen in verschillende zithoudingen kunnen bieden. De zadelbreedtes zijn zo gekozen dat het bruikbare zitvlak overeenkomt met de afstand tussen de zitbotjes. Hoe meer voorovergebogen een ruiter zit, hoe verder de zitbeenderen het zadel raken.

 

  • Toepassing: Fitness
  • Gewicht: ca. 390 g
  • Maat: S
  • Kleur: zwart
  • Zitschelp: nylon composiet
  • Frame: Licht FeC staal
  • Materiaal bovenkant: Microfiber
  • Vulling: Orthopedisch comfortschuim + gelkussens

Eigenschappen

EigendomWaarde
Kleur Zwart
Geslacht Unisex
Zadelklem Stutten

SFC3-L Comp Gel zwart

SKU: E06030020
-29%
In plaats van: € 69,95 U bespaart 29%
€ 49,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Persoonlijke aanbeveling

Beoordelingen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.