Kid Kit (AddBike + Draagtas Kid)

SKU: SW10883
€ 1.150,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Beschrijving
Beoordelingen

Addbike Kid Kit (AddBike + Draagtas Kid)

Beschrijving

Verander je fiets in een compacte en dynamische bakfiets en vervoer je kind veilig door het voorwiel van je fiets te vervangen door de AddBike+ en onze Carry'Box Kid toe te voegen. Alles in een paar minuten en op een omkeerbare manier!

De Kid Kit is ontworpen voor één kind (vanaf 2 jaar en tot 1,20 m of 35 kg) en is zo ontworpen dat u elke dag veilig en comfortabel met uw kind kunt rijden in een stedelijke omgeving. In combinatie met een traditioneel kinderzitje achterop de fiets is dit een ideale oplossing voor ouders met twee kinderen die dagelijks met de fiets reizen.

 

De innovatieve oplossing voor een bakfiets voor kinderen

.

Wanneer u de AddBike+ op uw fiets installeert, krijgt u een compacte bakfiets. Met de unieke en gepatenteerde dynamiek van de AddBike+ (Curve-Assist: wielen kantelen mee in een bocht) wordt uw fiets een wendbare bakfiets die u een soepele rit biedt. De AddBike+ is het perfecte alternatief om uw gewone fiets eenvoudig en omkeerbaar om te bouwen tot een praktische bakfiets.

Voeg de Carry'Box Kid toe aan het AddBike+ platform voor het vervoeren van kinderen. Er zijn vele gebruiksmogelijkheden, zodat iedereen een oplossing kan vinden voor zijn dagelijkse mobiliteitsbehoeften. Ontdek onze andere modules voor het vervoer van honden (Carry'Dog) of ladingen (Carry'Box) en maak van uw driewieler uw nieuwe dagelijkse vervoer!

 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, tot 1,20 m en 35 kg
 • .
 • Hangend zitje dankzij een hangmat
 • .
 • 3-punts veiligheidsharnas
 • Kwaliteit textiel bestand tegen UV-straling en matige neerslag
 • .
 • Zijreflectoren
 • Geschilderd stalen frame
 • .
 • Gewicht: 17 kg

 

Makkelijke installatie

.

Verwijder gewoon het voorwiel van je fiets en steek de vork in ons Quick-Fix systeem, dat vervolgens de bevestiging vastzet. De AddBike+ heeft een geïntegreerd high-end remsysteem dat klaar is voor gebruik. Bevestig gewoon de remhendel aan je stuur. De oude remhendel kan dan worden verwijderd of behouden - zoals u wilt!

Brede compatibiliteit

.

De AddBike+ is universeel bedoeld en kan op bijna elke fiets op de markt worden gemonteerd: Elektrisch of niet, mountainbike of trekkingfiets, opvouwbaar, met steekas of op 20" wielen. Zo wordt elke fiets een bakfiets!

Optimale rit

.

Uitgerust met een systeem van kantelbare wielen (Curve-Assist), kunt u bochten maken zoals op een normale fiets: U behoudt dan de wendbaarheid van een fiets terwijl u een grotere draagkracht heeft. U kunt ook de positie van de AddBike+ wielen aanpassen om de rit te optimaliseren op basis van het beoogde gebruik ("leeg" / "geladen") en op basis van uw rijgewoonten.

.

Geïntegreerde parkeerfunctie

.

Door de kantelvergrendelingshendel op uw stuur te gebruiken, kan de AddBike+ bij stilstand stabiel blijven staan. Dit vergemakkelijkt het in- en uitladen van de fiets en het op- en afstappen.

Snel leerproces

.

Het Curve Assist kantelsysteem kan worden gewijzigd in zijn flexibiliteit: Desgewenst kan de wielkanteling worden verstijfd om de rijdynamiek te verminderen. Dit kan het gemakkelijker maken om tijdens de verkenningsfase aan het product te wennen.

 

Downloads

Eigenschappen

EigendomWaarde
Kleur Grijs, Zwart
Model year 2022

Kid Kit (AddBike + Draagtas Kid)

SKU: SW10883
€ 1.150,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Persoonlijke aanbeveling

Beoordelingen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.