Box Kit (AddBike + Draagtas)

SKU: SW10884
€ 1.090,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Beschrijving
Beoordelingen

Addbike Box Kit (AddBike + Draagtas)

Beschrijving

Verander je fiets in een compacte en dynamische fietskar en vervoer elke lading veilig door het voorwiel van je fiets te vervangen door de AddBike+ en onze Carry'Box toe te voegen. En dat kan in een paar minuten en op een omkeerbare manier!

De Box Kit is ontworpen om het vervoer van ladingen bakfietsen te vergemakkelijken. De box is gemakkelijk te monteren op de AddBike+ dankzij de metalen structuur en de textielhoes. De resulterende drager kan een volume tot 110 L voor 35 kg bevatten. Deze module is de grootste van de drie door AddBike aangeboden modules, waardoor het de ideale oplossing is voor omvangrijke ladingen of grotere ritten.

Gewicht: 16 kg 

 

Onze slimme oplossing van fietskarren

.

Krijg een compacte, wendbare stadsbakfiets door de AddBike+ op uw fiets te monteren. Met de gepatenteerde Curve Assist-technologie geniet u van een grotere wendbaarheid dankzij de kantelbare wielen die kantelen en zich aanpassen in bochten. Het is perfect om van je klassieke fiets een bakfiets te maken.

Plaats de Carry'Box op het platform van de AddBike+ om ladingen te vervoeren. U kunt ook modules bevestigen voor het vervoer van een kind (Carry'Box Kid) of honden (Carry'Dog) en uw nieuwe bakfiets veranderen in uw alledaagse vervoermiddel! Er zijn vele gebruiksmogelijkheden, zodat iedereen een oplossing kan vinden voor zijn individuele behoefte aan duurzame mobiliteit.

 

De Curve-Assist Kinematics

.

Dankzij ons Curve-Assist kinematisch systeem kantelen de wielen van de AddBike+ mee naar de zijkant wanneer u in een bocht leunt (vergelijkbaar met driewielerscooters). Hierdoor kan een wendbare fiets worden gecombineerd met het dragen van lading.

Het dubbel gepatenteerde systeem is uniek en biedt verschillende voordelen:

  • Het laadvlak van de AddBike+ blijft altijd parallel aan de grond, zelfs als deze in een bocht wordt gekanteld: zo kunnen alle vervoerde goederen of aankopen veilig en voorzichtig worden vervoerd,
  • .
  • De verschillende helling van de wielen onderscheidt ook de Curve-Assist: in een bocht helt het wiel aan de binnenkant meer dan aan de buitenkant. Zo blijft het wiel dynamisch zonder opslagruimte op te offeren!

 

Makkelijk te installeren

.

Demonteer het voorwiel van de uit te rusten fiets en plaats de vork op ons Quick-Fix systeem. Met een remsysteem van topklasse dat klaar is voor gebruik, bevestigt u gewoon de remhendel aan het stuur van de fiets. Vanaf nu rem je met deze hendel! Uw oude remhendel kan dan gemonteerd blijven of verwijderd worden.

Bijna elke fiets ombouwen

.

De AddBike+ kan eenvoudig op bijna elke fiets op de markt worden gemonteerd: Elektrische fietsen, standaardfietsen, vouwfietsen (inclusief 20") en fietsen met steekassen - het aanbod van compatibele fietsen is enorm!

Rijden als een normale fiets

.

Het Curve Assist kantelsysteem zorgt voor een wendbare en soepele rit. Met verstelbare wielstanden ("leeg" of "belast") past de AddBike+ zich aan individuele situaties aan en optimaliseert de rit naar gebruik of voorkeur.

De AddBike+ kan worden gebruikt als een gewone fiets.

Makkelijk te parkeren

.

Met de hendel aan je stuur kun je de AddBike+ ook zonder standaard laten staan. Dit vergemakkelijkt het laden en lossen van de transportruimte.

Krijg het snel onder de knie

.

Als u wilt, kunt u de weerstand van het Curve Assist kantelwielsysteem aanpassen om de helling van de wielen te vergroten. Dit maakt het gemakkelijker om het product te leren kennen en te gebruiken tijdens de eerste kennismakingsfase.

Noot: De foto's zijn ter illustratie. De afgebeelde fietsen zijn niet inbegrepen!

WAARSCHUWING: Omdat de Box Kit een systeem van kantelbare wielen heeft, is hij niet geschikt voor mensen die stabiliteit zoeken op een fiets (mensen met een beperkte mobiliteit...).

 

Downloads

Eigenschappen

EigendomWaarde
Kleur Grijs, Zwart
Model year 2022

Box Kit (AddBike + Draagtas)

SKU: SW10884
€ 1.090,00 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstijd circa 2-4 werkdagen

Persoonlijke aanbeveling

Beoordelingen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.