Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een voucher van € 5 *

Sjaals & Mondkapjes

(81 Artikel)
Filters sluiten
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
4 van 4
Geen resultaten gevonden voor de filter!
4 van 4
Buff Sjaals spelen een grote rol in buitensport omdat de nek als zodanig grotendeels onbeschermd blijft zonder multifunctionele doek. Als je op de fiets zit, koop je functionele broeken, shirts, jerseys en jassen, maar aan het eind van de dag wordt je nek vaak opengelaten terwijl je rijdt. Vooral in de lente, herfst en winter kun je zo snel verkouden worden - je zweet en de ijzige wind doet de rest.

Voor de sjaal in de buitenruimte wordt vaak het synoniem Buff gebruikt, omdat het bedrijf Buff een pionier op dit gebied was. Maar er circuleren veel andere termen voor dit handige product op het internet en de scène: multifunctionele doek, buisvormige doek, functionele doek, hoofddoek of buissjaal.

De functionaliteit is even simpel als geniaal, omdat de buis, die meestal uit vochtafvoerend polyester bestaat, eenvoudig over het hoofd wordt getrokken en op de hals wordt geplaatst. Er zijn geen grenzen aan hoe het werkt, omdat je de buff alleen bij de nek kunt dragen, over je neus kunt trekken, je oren kunt verbergen of zelfs over je hoofd kunt trekken, zodat alleen het gezicht vrij blijft. Afhankelijk van het weer dat je hebt met de fiets sjaal zo veel mogelijkheden tijdens het rijden.

We hebben veel holdingsdoeken of buffs van verschillende fabrikanten in de online winkel beschikbaar. Het goedkoopste model begint bij 7,90 euro en is een kleine investering voor maximaal comfort. Neem een kijkje!
Sjaals spelen een grote rol in buitensport omdat de nek als zodanig grotendeels onbeschermd blijft zonder multifunctionele doek. Als je op de fiets zit, koop je functionele broeken, shirts,... meer lezen »
Venster sluiten
Buff Sjaals spelen een grote rol in buitensport omdat de nek als zodanig grotendeels onbeschermd blijft zonder multifunctionele doek. Als je op de fiets zit, koop je functionele broeken, shirts, jerseys en jassen, maar aan het eind van de dag wordt je nek vaak opengelaten terwijl je rijdt. Vooral in de lente, herfst en winter kun je zo snel verkouden worden - je zweet en de ijzige wind doet de rest.

Voor de sjaal in de buitenruimte wordt vaak het synoniem Buff gebruikt, omdat het bedrijf Buff een pionier op dit gebied was. Maar er circuleren veel andere termen voor dit handige product op het internet en de scène: multifunctionele doek, buisvormige doek, functionele doek, hoofddoek of buissjaal.

De functionaliteit is even simpel als geniaal, omdat de buis, die meestal uit vochtafvoerend polyester bestaat, eenvoudig over het hoofd wordt getrokken en op de hals wordt geplaatst. Er zijn geen grenzen aan hoe het werkt, omdat je de buff alleen bij de nek kunt dragen, over je neus kunt trekken, je oren kunt verbergen of zelfs over je hoofd kunt trekken, zodat alleen het gezicht vrij blijft. Afhankelijk van het weer dat je hebt met de fiets sjaal zo veel mogelijkheden tijdens het rijden.

We hebben veel holdingsdoeken of buffs van verschillende fabrikanten in de online winkel beschikbaar. Het goedkoopste model begint bij 7,90 euro en is een kleine investering voor maximaal comfort. Neem een kijkje!