Geen resultaten gevonden voor de filter!

Fiets montage standaards & fiets centreer standaards - werken als de profs!

Montagestandaard - de fiets professioneel vastgeklemd

Met een fietsmonteerstandaard kunt u de nodige werkzaamheden aan uw fiets op een bijzonder comfortabele en handige manier uitvoeren. De fiets is niet alleen vast wiebelvrij, maar staat ook op een voor u ideale werkhoogte. Zo wordt de verzorging van de fiets net zo aangenaam als het onderhoudswerk. De gereedschapsbak zorgt voor een goede toegang tot de benodigde fietsgereedschap zonder lang zoeken! Opvouwbare fietsmontagestandaards kunnen handig worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeborgen met de gereedschapskoffer . Dit maakt deze stands natuurlijk geschikt voor mobiel gebruik, zoals op een evenement. 

De vaste fietsreparatiestandaards laten ook zeer ruw werk toe. Een fietsreparatiestandaard mag nooit ontbreken in uw werkplaatsuitrusting, welke uitvoering u ook heeft!

Wanneer u aan uw fiets werkt, mag een fietsreparatiestandaard nooit ontbreken.

Centreerstandaard - Eenvoudig en snel uitbalanceren van uw wielen

Een onbalans of een uitloop in het wiel is niet alleen vervelend, maar kan ook je fietsplezier bederven! Meestal gebeurt het ongeluk ook als de werkplaats gesloten is of als er geen vrije afspraken zijn! Wanhoop niet, want met een beetje oefening is het uitbalanceren en stellen van een wiel geen tovenarij! Een speciale truing stand biedt waardevolle hulp bij dit werk. Variabele asbevestigingen zorgen voor een strakke passing van het wiel, ongeacht de naafbreedte.

De moderne fietsmiddenstandaards zijn geschikt voor wielmaten tot 29 inch. Een werktapijt blijkt zeer nuttig bij het werken aan de fiets. Het tapijt zorgt voor een anti-slip stand van de werkstandaard en beschermt tevens het oppervlak tegen vuil.

De moderne fiets middenstandaards zijn geschikt voor wielmaten tot 29 inch.