Minitools

Minitool of multitool? Beide zijn correct, het gereedschap is klein en handig - d.w.z. mini. En ze vervullen meestal veel verschillende functies - ze zijn dus multifunctioneel. Vooral voor mountainbikers, racefietsers en toerfietsers die vaak en langdurig rijden zijn ze ongelooflijk praktisch, want helaas wachten maar weinig fietsen met de foutmelding op het moment dat er toevallig een werkplaats in de buurt is. Kleinere fietsmultitools hebben vier tot zeven verschillende functies, grotere modellen bevatten meer dan 30 verschillende gereedschappen waarmee je (bijna) een complete fiets kunt demonteren. Welke heb je nodig?

Geen resultaten gevonden voor de filter!

De Multitool - Een gereedschap voor alle gelegenheden!

Het gebeurt snel! Een technisch defect of een val maakt een niet-geplande herstelling van de fiets noodzakelijk! Van het afstellen van het stuur tot het inkorten van de ketting, de multitool vervangt de fietswerkplaats tijdens een tocht. Het gereedschap bevat de belangrijkste gereedschappen, zodat u alle noodzakelijke reparaties aan uw fiets snel en betrouwbaar kunt uitvoeren. Dankzij de minimale pakmaat en het geringe gewicht past de fiets multitool in elke rugzak of elk jersey zakje. Een onmisbaar hulpje dat je nooit mag missen - voor het geval dat!

Veel multitools - de lijdensweg van de keuze

Om u te helpen het perfecte gereedschap voor uw fiets en uw behoeften te vinden, hebben wij een ruim assortiment multitools beschikbaar. Van het slimme gereedschap met de meest noodzakelijke gereedschap tot het complexe gereedschap met mini ratel, spaaksleutel en kettingklinknagel, in onze online winkel vindt u het gehele assortiment mini klapgereedschap van hoge kwaliteit. 

De gereedschappen van de gerenommeerde fabrikanten overtuigen door geselecteerde materialen, eersteklas afwerking en een zeer goed gevoel. Zo gewapend, is uw fiets snel weer klaar voor gebruik! Let op: sommige fietsen gebruiken steeds vaker Torx-schroeven schroeven. In dat geval moet het multifunctionele gereedschap zeker worden uitgerust met Torx-sleutels