FURION 2.0 Road Helm LTD Team Editie AG2R Citroen

SKU: H11040015
-27%
In plaats van: € 199,00 U bespaart 27%
vanaf € 145,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vind uw maat
Beschrijving
Beoordelingen

HJC FURION 2.0 Road Helm LTD Team Editie AG2R Citroen

Beschrijving

De jarenlange MotoGP-ervaring komt vooral tot uiting in de FURION 2.0, de semi-aero racefietshelm. Zijn aerodynamische vorm, zijn lage gewicht (ca. 190g) en zijn technologie maken van de FURION 2.0 een efficiënte, goed geventileerde en comfortabele semi-aerohelm. Nieuw bij de FURION 2.0 zijn het SELFIT™ sluitsysteem, COOLPATH™ technologie en een spannende nieuwe kleurselectie: van mat tot glanzend, monochroom, gedessineerd en met kleurgradaties, het is er allemaal.

De Limited Team Edition van de FURION 2.0 wordt geleverd in de designs van de door HJC uitgeruste World Tour-teams AG2R Citroen en Israel Start-Up Nation.

Bijzonderheden:
- Getest in de windtunnel (7% energiebesparing ten opzichte van concurrerende modellen)
- Selfit™
- Coolpath™
- Houder voorür fietsbril

Inbegrepen:
- Draagtas voor transport

SELFIT™
De nieuwe door HJC gepatenteerde SELFIT™ technologie brengt pasvorm, draagcomfort en precisie naar een nieuw niveau: het sluitsysteem werkt - in tegenstelling tot de vorige modellen en de ATARA- en VALECO-helmen - niet door middel van een ringetje aan de achterkant van het hoofd, waardoor je de greep kunt aanpassen, maar door middel van een veersysteem. Vijf verstelmogelijkheden maken een aanpassing aan de individuele hoofdvorm mogelijk, die slechts één keer hoeft te worden ingesteld - daarna kan de helm eenvoudig worden aangespannen door het veersysteem en past zich zo tijdens de rit aan het hoofd aan zonder verdere bijstelling.

COOLPATH™
Een andere noviteit is de COOLPATH™-technologie, die de binnenbekleding van de helm vervangt. In tegenstelling tot conventionele helmkussens kan de lucht niet alleen van voor naar achter stromen, maar ook rond het hoofd circuleren. De vermindering van de vulling vermindert ook het totale gewicht van de helm en verhoogt het draagcomfort.

Eigenschappen

EigendomWaarde
Age group Volwassenen
Geslacht Unisex
Kleur Wit
Model year 2022
Weight 0,19 kg
Bike World Racefiets Wereld
Materiaal Toevoer Polycarbonaat

FURION 2.0 Road Helm LTD Team Editie AG2R Citroen

SKU: H11040015
-27%
In plaats van: € 199,00 U bespaart 27%
vanaf € 145,90 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Vind uw maat

Persoonlijke aanbeveling

Beoordelingen

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.