Geen resultaten gevonden voor de filter!

Gereedschap voor fietsremmen kopen

Het onderhoud van een rem is onmisbaar voor een fietser. Met een beetje handigheid kunnen ervaren monteurs veel reparaties en kleine ingrepen aan hun eigen schijfremmen zelf uitvoeren om tijd en geld te besparen. Met name hydraulische schijfremmen vereisen regelmatig onderhoud en verzorging. Als u besloten hebt uw remsysteem te reviseren, bent u in de categorie Remgereedschap aan het juiste adres.

Wij bieden u een uitgebreide selectie van verschillende gereedschappen en ontluchtingssets. Om een perfecte remwerking te garanderen, moet u uw remleidingen, remsensor en remklauwen regelmatig reinigen en ontluchten. Hiervoor hebt u een geschikte ontluchtingsset nodig. In onze winkel vindt u de juiste ontluchtingsset voor alle gangbare hydraulische fietsremmen. Deze praktische kit bevat meestal een ontluchtingsspuit, ontluchtingsblok, vervangende afdichtringen, alsmede handschoenen, remvloeistof en een geschikte Torx- of inbussleutel voor de montage.

Voor nieuwe remsystemen hebt u een ontluchtingskit nodig.

Bij nieuwe remsystemen is het niet ongewoon dat de remleidingen te lang zijn. Wij hebben ook het juiste remgereedschap voor deze installatie. In deze categorie vindt u persgereedschap voor steunhulzen, frezen voor hydraulische leidingen en geschikte insteekpennen. Daarnaast geven we u een korte handleiding over hoe u veilig remleidingen kunt inkorten in onze blog.

Naast het normale onderhoud hebben we ook het juiste remgereedschap.

Naast het normale onderhoudsgereedschap en de ontluchtingsset, hebben we ook gereedschap voor het ruigere werk. Een gereedschap om remschijven recht te zetten helpt vaak bij licht kromgetrokken remschijven. Hiermee kunt u uw schijf weer op de rails krijgen.