Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Gereedschap voor de fietskuip

Vaak hebt u speciaal gereedschap nodig voor reparaties of montage in het stuurhuisgebied. In onze categorie stuurgereedschap vindt u alles wat u nodig hebt voor uw volgende installatie van een nieuwe vork of een nieuw balhoofdstel.

Wij hebben een klauwmoerinzetgereedschap, balhoofdsetrekker, balhoofdset-inpersgereedschap of de bijpassende conussleutel voor u klaarliggen. 

In onze online winkel voor fietsgereedschap vindt u fietsgereedschap van toonaangevende fabrikanten zoals Park Tool, Birzman, Unior of XLC. Voor professionele montage en reparatie is in deze categorie het juiste gereedschap voor het stuurgebied beschikbaar.

 

Bij het monteren van een verende voorvork kom je vaak niet ver met conventioneel gereedschap. In onze categorie vorkgereedschap vindt u speciaal gereedschap voor de montage van verende vorken en gewone fietsvorken.

Trekkers zijn verkrijgbaar voor alle vorktypen.

Cone pullers helpen u om de balhoofdconus te verwijderen bij het demonteren van oude fietsvorken. Voor dergelijke specifieke reparaties moet het juiste gereedschap worden gebruikt en mag niet zomaar wat met tangen of schroevendraaiers worden gerommeld.

Gereedschap voor de fietsvork

Bij de assemblage van nieuwe vorken is het van essentieel belang schoon te werken en daar hoort ook hoogwaardig gereedschap voor. 

Bij de montage van nieuwe verende vorken is de stuurbuis vaak te lang. Om de stuurbuis van een verende voorvork in te korten, heeft u een zaaggeleider nodig om de buis goed en stevig vast te klemmen, zodat u hem vervolgens met een zaag kunt inkorten. Een alternatief is een hoogwaardige buizensnijder waarmee u door het harde materiaal van een stuurbuis kunt snijden. In onze winkel vindt u gereedschap van topmerken als Unior, Park Tool en Birzman.