Geen resultaten gevonden voor de filter!

Banden gereedschap - afdichtmiddel en zelfklevende pads

Het gebeurt altijd op het slechtst mogelijke moment! Luid sissend of geruisloos, een lekke band kan je altijd en overal overkomen! Doornen en spijkers, maar ook de slangenbeet die door een lekke band wordt veroorzaakt, zorgen voor een ongewenste geforceerde breuk. Fietsbanden plakken is een van de meest uitgevoerde fietsreparaties. Kwalitatief hoogwaardig fietsreparatiegereedschap, zoals een opblaaspomp, behoort tot de standaarduitrusting van een motorrijder en mag daarom op geen enkele tocht ontbreken! De beste resultaten zijn gegarandeerd met patches van bekende merken zoals Park Tool en Tip Top. De patches zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. Vulkanisatie zorgt voor een perfecte en permanente verbinding tussen de patch en de binnenband.

Patches makkelijk gemaakt!

Als u het bijzonder snel wilt doen, zijn speciale bandenafdichtmiddelen en zelfklevende fietspleisters een goede oplossing. In tegenstelling tot conventionele patches, kunnen de zelfklevende patches onmiddellijk worden geplakt op het lekkende deel van de tube . U hoeft zich geen zorgen te maken over vulkanisatievloeistof, en u hoeft ook niet op de droogtijd te letten. 

Alleen met bandenafdichtmiddelen kan de binnenband sneller worden opgelapt! Het afdichtmiddel is echter niet alleen geschikt voor de reparatie van de binnenband, maar kan ook preventief worden gebruikt. Bij mountainbiking worden bandenafdichtmiddelen ook gebruikt voor tubeless-systemen. Voor een materiaalvriendelijke verwijdering van de band van de velg, adviseren wij de bandenlichters uit onze winkel.