Geen resultaten gevonden voor de filter!

Inbussleutels en inbussleutels kopen

Na de Torx-sleutel is de zeskantsleutel waarschijnlijk de meest gebruikte sleutel op een fiets. Veel aanbouwdelen zoals stuurpen, stuur, zadelklem of steekas worden met een inbusbout gemonteerd. Een inbussleutelset van hoge kwaliteit is daarom onmisbaar voor vele assemblages of reparaties.

In onze categorie zeskant doppen bieden wij u een ruime keuze aan dopsleutels van de meest vooraanstaande gereedschapfabrikanten. De gereedschappen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen als Y-greep, haakse moersleutel of in combinatie met een momentsleutel als dopsleutel. Als basisuitrusting bevelen wij een inbussleutelset aan met maximaal negen verschillende maten. Als u niet alleen aandacht besteedt aan hoogwaardige afwerking, maar ook niet wilt zonder dat ene speciale onderdeel in uw gereedschapskist, dan moet u gaan voor de Rainbow inbussleutelset van BLB Brick Lane Bikes. De verschillende sleutelgroottes zijn kleurrijk gecoat en geven uw gereedschapswand de nodige stijl.

Naast BLB gereedschap bieden wij ook vele andere inbussleutels van toonaangevende fabrikanten zoals Unior, Park Tool of Birzman. 

Torxsleutel

Vele aanbouwonderdelen op de fiets worden vastgezet met zogenaamde Torx-schroeven. Naast de inbusschroeven is de Torx een van de meest gebruikte soorten schroeven op fietsen. Het voordeel ten opzichte van de oudere inbussleutel, ook wel inbussleutel genoemd, is de verdeling van de radiale krachten. Door de stervormige vorm kan het koppel beter worden overgebracht en worden de krachten gelijkmatiger verdeeld. Dit betekent dat er minder schade is aan de schroefkoppen bij dit type schroef. Voor de veelgebruikte Torx-schroeven bieden wij u een selectie van verschillende hoeksleutels en complete Torx-sleutelsets. De hoogwaardige moersleutels van gehard staal zijn bijzonder duurzaam en stevig. Met de juiste Torx-sleutelset uit onze shop staat niets de komende schroevendraaiersessie meer in de weg.